VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

27 Nisan 2023

...................

CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş, “Bugün bir annemizin sözü halen kulağımda. Yavrum artık huzurla uyumak istiyorum. Torunlarıma daha fazla harçlık vermek istiyorum dedi. Ben teyzeme söz verdim. 14 Mayıs’tan sonra torunu artık daha güzel bir geleceğe kavuşacak” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Türker Ateş, Çaydurt Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ateş, yaşlı bir teyzeyle yaşadığı diyaloğu anlatarak, “Bugün bir annemizin sözü halen kulağımda. Yavrum artık huzurla uyumak istiyorum. Torunlarıma daha fazla harçlık vermek istiyorum dedi. Ben teyzeme söz verdim. 14 Mayıstan sonra torunu artık daha güzel bir geleceğe kavuşacak” diye konuştu.   

Vatandaşların sabredecek güçlerinin kalmadığını ifade eden Türker Ateş, “Vatandaşımız 20 yıldır sabrettik diyor. Artık sabrımız tükendi diyorlar. Halkın sesini duymayanların değişim vakti geldi. ”dedi.

3 yorum yapılmış
  • AlpautBOLU
    27 Nisan 2023 • 16:16
    Ateş bey CHP geldiğinde ülke gerçekten Ateş yerine döner. Ne diyorsun sen yaaa
  • Trkerbey
    27 Nisan 2023 • 22:00
    Türker bey Tanju beyin esnaf ve ev ziyaretlerine gitmesi gerekiyor. Yoksa şansınız çok zor.. Yardım isteyin buzlar eriyecektir..
  • Kbrsckl
    28 Nisan 2023 • 04:42
    Hepiniz aynısınız semiçe kadar dayı teyze dersiniz Seçimden sonra hep toplantıda olursunuz meşgul olursunuz o teyzeleri dayıları hiç tanınmazsınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.