VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLERDEN OY ALACAĞIZ"

25 Nisan 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

MHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı İsmail Akgül, “54 yıl sonra milletvekili çıkartarak zafere ulaşacağız. Biz köylü çocuğuyuz. Biz onların evlatları olmaya devam edeceğiz. Sadece AK Parti ve MHP değil, bütün siyasi partilerden oy alacağımızı düşünüyorum” dedi.

İsmail Akgül, “54 yıl sonra milletvekili çıkartarak inşallah başarılı olacağız. Samimiyetimizle, tüm gücümüzle son dakikaya kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Bizim İsmail’ sloganı sokakta fazlasıyla tuttu. Biz köylü çocuğuyuz, köylü de biz bunu biliyor, çiftçi de bunu biliyor. Biz onların evlatları olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 “TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

 “Biz samimiyetimizle son dakikaya kadar tüm gücümüzle mücadele edip samimiyetimizle 14 Mayıs'tan sonra ispatlayacağız.  Sanayicimizle, gazimizle birlikteyiz. Onlar da aynı samimiyetle birinci sıraymış gibi mücadele ediyorlar. O yüzden hepsine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik bizim teşkilat şuurumuz. Allah bizi de bu şuurdan ayırmayıp zafere ulaştırıyor. Bolu'nun birinci sıra en genç milletvekili adayıyım.”

“BÜTÜN PARTİLERDEN OY ALACAĞIZ”

 “Cumhur İttifakı olarak öncelikle Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmeye kitlendik. Bütün siyasi partilerin bizi bağrına bastığını düşünüyorum. Çünkü biz Bolu’nun evladıyız. Bizim İsmail’iz. Bizim İsmail olarak tüm siyasi partili hemşerilerimiz bizi bağrına basıyor. Sadece AK Parti ve MHP değil, bütün siyasi partilerden oy alacağımızı düşünüyorum.”

7 yorum yapılmış
  • Yunus
    25 Nisan 2023 • 16:17
    Siz önce kendi partinizden oy alında ondan sonra başka parti oylarını alırsınız.Çevrenizde tanınan hiç MHP li gezmiyor buda dikkat çekiyor
  • Grkan
    25 Nisan 2023 • 17:54
    Gezmekle hizmet olmaz proje birikim gerekli eğitim gerekli tecrūbe gerekli.Gez gez gez nereye kadar
  • Emin
    26 Nisan 2023 • 07:03
    Mhp mevcut adayları ile her partiden oy alamaz. hele Ak Partiden hiç alamaz... İyi partiye giden oyları geri alırsınız belki ama onlarda adayların kim olduğuna bakarlar... Cihan Başaran başkanı aday çıkarsaydınız her seçmen kitlesi ilçeler köyler bolu şehir merkezi bile oy verirdi. Adam 2 seçime başkanlık yapmış hekes tarafından sevilen tecrübeli bir siyasetçiydi.
  • Akn
    26 Nisan 2023 • 05:07
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'nın partisi Ak Partidir. Ak parti oyları başka partiye gitmez. Ak Parti oylarını böldürmez. Cumhurbaşkanı mecliste milletvekilleri ile güçlü olsun. Oylar Ak Partiye.
  • Rzgar
    26 Nisan 2023 • 15:26
    akıllı olun yorum yazan Akn MHP il başkanı 1 oy tayyibe 1 oy bize diyor sen ne diyosun adam satmak varmı yazıklar olsun sizin gibi akp hainlerine akp oylarını cumhur ittifakını sizin gibi hainler bozar ne diyelim.
  • brahimS
    26 Nisan 2023 • 15:39
    Cumhur İttifakı sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin yeniden seçilmesi için Cumhurbaşkanlığı ittifakıdır. Mhp Yeniden Refah Büyük Birlik Partisi Ak Parti seçmenleri Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Partili Cumhurbaşkanı sistemi olduğu için sayın Cumhurbaşkanımızın partisi de Ak Partidir. Kafalar karışmasın.
  • Emekli
    26 Nisan 2023 • 23:57
    Türker ateş der geçerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.