SAVAŞ ABAK'TAN FUTBOLCULARA SERT SÖZLER

.......................

SAVAŞ ABAK'TAN FUTBOLCULARA SERT SÖZLER
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor Başkanı Savaş Abak, bayramlaşma töreninde futbolcuları sert sözlerle eleştirdi. Abak, “Mübarek Ramazan ayını futbolcu kardeşlerim, hem kendilerine hem yönetime hem taraftara ne yazık ki zehir ettiniz. Boluspor camiası yenilebilir mağlup olabilir ama hiçbir zaman vazgeçemez” dedi.

Boluspor Kulübü’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Boluspor Başkanı Savaş Abak, “İlk yarı bildiğiniz gibi 15 yıldır olmayan 30 puan topladık. Ama bakıyorum ki, son 7 maçta Adana’yla Malatya’yı saymıyorum, 8 maçta 7 puan topladık. Bu tablo tabi ki Boluspor’a hiçbir zaman yakışmadı. Mübarek Ramazan ayını futbolcu kardeşlerim, hem kendilerine hem yönetime hem taraftara ne yazık ki zehir ettiniz” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR VAZGEÇMEZ”

“Bunu da buradan söylemeden geçemeyeceğim. Tabi Boluspor’a yakışmıyor. Arkadaşlar Boluspor camiası Boluspor Futbol Kulübü yenilebilir. Mağlup olabilir ama Boluspor hiçbir zaman vazgeçemez. Skor, sonuç, dakika ne olursa olsun. Boluspor hiçbir zaman vazgeçmez, vazgeçemez. Bunu böylece bilin.”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın konuşmasının ardından teknik heyet ve futbolcular sıraya girerken, protokolde herkesle tokalaşarak bayramlaştı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.