VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN FUTBOLCULARA SERT SÖZLER

23 Nisan 2023

.......................

Boluspor Başkanı Savaş Abak, bayramlaşma töreninde futbolcuları sert sözlerle eleştirdi. Abak, “Mübarek Ramazan ayını futbolcu kardeşlerim, hem kendilerine hem yönetime hem taraftara ne yazık ki zehir ettiniz. Boluspor camiası yenilebilir mağlup olabilir ama hiçbir zaman vazgeçemez” dedi.

Boluspor Kulübü’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Boluspor Başkanı Savaş Abak, “İlk yarı bildiğiniz gibi 15 yıldır olmayan 30 puan topladık. Ama bakıyorum ki, son 7 maçta Adana’yla Malatya’yı saymıyorum, 8 maçta 7 puan topladık. Bu tablo tabi ki Boluspor’a hiçbir zaman yakışmadı. Mübarek Ramazan ayını futbolcu kardeşlerim, hem kendilerine hem yönetime hem taraftara ne yazık ki zehir ettiniz” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR VAZGEÇMEZ”

“Bunu da buradan söylemeden geçemeyeceğim. Tabi Boluspor’a yakışmıyor. Arkadaşlar Boluspor camiası Boluspor Futbol Kulübü yenilebilir. Mağlup olabilir ama Boluspor hiçbir zaman vazgeçemez. Skor, sonuç, dakika ne olursa olsun. Boluspor hiçbir zaman vazgeçmez, vazgeçemez. Bunu böylece bilin.”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın konuşmasının ardından teknik heyet ve futbolcular sıraya girerken, protokolde herkesle tokalaşarak bayramlaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.