VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN"

22 Nisan 2023

.........................

İYİ Parti Bolu 1’inci sıra Milletvekili adayı Ahmet Örnekbaş, “14 Mayıs akşamında bir demokrasi şöleni, demokrasi bayramı yaşayacağız. Çok az kaldı güzel günler bizi bekliyor. İyilerin iktidarı geliyor” dedi.

İYİ Parti Bolu teşkilatı Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaştı. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine il ve merkez ilçe teşkilatı, milletvekili adayları, DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve beraberindeki partililer de katıldı.

SEÇİMLERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Bayramlaşmada konuşan İYİ Parti Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Ahmet Örnekbaş, “Ramazan Bayramı’ndan sonra 14 Mayıs’ta daha büyük bir bayramı yaşayacağız. Ülkemizin kaderini belirleyecek olan bir seçim yaşayacağız. Bolu’da tüm partililerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. 14 Mayıs akşamında bir demokrasi şöleni, demokrasi bayramı yaşayacağız. Güzel günler çok yakın. İyilerin iktidarı geliyor” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Kenan
    22 Nisan 2023 • 17:04
    Akşener Bolu'ya geldiğinde de fotoğraftaki kadar kalabalık vardı. Miting alanında yeterli çoğunluğu sağlayamayan, Akşener'in buna karşılık tepkisi olarak, miting otobüsünden indirilenler maalesef coşku yaratamıyor. Aynı şey kurucu il başkanıyım diyen Bolulu olmayan zat döneminde de yaşanmıştı. Koltuğunu kaybederek bedel ödedi ki sağda solda milletvekili adayı olacağım ondan diyordu. Listeye bile konmadı. Aday çıkartmayıp Chp adaylarına destek verilmeliy
  • brahim
    22 Nisan 2023 • 21:26
    Ortaklarınızın acıklama ları hoşunuza gider oldu sanırım cidden nasıl indirdiniz hdp yi
  • Bolulu
    23 Nisan 2023 • 15:19
    Boluda halkın genel kanaat şudur. CHP yönetimi Bolu aday Mv. seçiminde çok büyük hata yaptığından Boludan maalesef Mv. çıkartmıyacak. Bu nedenle oylar büyük bir ihtimalle Millet İttifakı ortağı İyi partiye gidecektir. Bu nedenle İyi parti üyelerinin halkımızla daha yakınlaşması, sürekli gülümsemeleri gerekir. Biraz daha, çok çalışmak gerekir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.