VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVİ BOŞALTILAN ŞAHIS BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

18 Nisan 2023

.....................

Bolu’da, boşanma aşamasındaki eşi N.G. tarafından şehir dışında olduğu sırada evi tamamen boşaltılan Uğur Gülen, eşinden şikayetçi oldu.

Olay, 15 Nisan Cumartesi günü Sağlık Mahallesi Mimoza sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Yalova’da bir otelde aşçıbaşı olarak çalışan Uğur Gülen’in Bolu’da bulunan evinin balkonuna merdivenle giren kişilerin olduğunu gören komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin sahibi olan Gülen’e ulaştı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞ İDDİALARI REDDETTİ, KİŞİSEL EŞYALARINI ALMAK İÇİN GİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ekipler, Gülen’den boşanma aşamasında olduğu eşi N.G.’yi arayarak eşyaları kendisinin alıp almadığını sormasını istedi. Gülen’in reddetmesi üzerine polisin ulaştığı N.G. kişisel eşyalarını almak için eve girdiğini söyledi. Polis ekipleri ise tutanak düzenleyerek olay yerinden ayrıldı.

ERTESİ GÜN EŞYALARIN TAMAMI GİTTİ 

Olaydan 1 gün sonra evine gelen Gülen, balkon kapısının zorlanarak açıldığını ve evdeki eşyaların tamamının götürüldüğünü gördü. Bahçelievler Polis Karakolu’na giden Uğur Gülen, evindeki eşyaların tamamının eşi N.G. ve yanında bulunan 4 erkek tarafından çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı evde tespit yapılması ve olay gününe ait kamera kayıtlarının tespit edilmesini isteyerek soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.