VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHREDEN OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI..

13 Nisan 2023

........................

Özel Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’da Çarşamba gece saatlerinde 14 Burda AVM’nin yanında bulunan inşaat halindeki binanın 11. katından atlayarak yaşamına son veren 17 yaşındaki liseli kız öğrenci S.T.’nin olay anında yalnız olduğu tespit edildi. S.T.’nin ailevi probleminin de olmadığı belirtildi. S.T. okuldan çıkarken arkadaşlarına ne dedi? İşte kahreden olayın öncesi ve sonrasına ait detaylar…  

Paşaköy Mahallesi’nde bulunan 14 Burda AVM’nin yanında bulunan inşaat halindeki binanın 11. katından beton zemine atlayarak yaşamına son veren 17 yaşındaki Canip Baysal Lisesi 11. sınıf öğrencisi S.T.’nın ölümüyle ilgili polisin araştırması devam ediyor.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dün geceden bu yana liseli kız öğrencinin ölümüyle ilgili olayı derinlemesine araştırıyor. S.T.’nın okuldan arkadaşları, ailesi ve gün içesinde neler yaptığını tek tek araştırdılar.

OLAY ANINDA YALNIZMIYDI?

Asayiş ekiplerinin en çok üzerinde durduğu konu olay anında S.T.’nın yalnız olup olmadığıydı. Olay yeri inceleme ekipleri dün gece 11 katlı binada uzun süre inceleme yaptı. S.T.’nın olay yerinde tek olduğu herhangi bir cinayet şüphesine rastlanmadığı öğrenildi.

ARKADAŞLARINA NE SÖYLEDİ…

17 yaşındaki S.T.’nın eğitim gördüğü Canip Baysal Lisesi’nden okul çıkışında arkadaşlarına eve gitmeyeceğini söylediği belirtildi. Ailesi S.T. okula gitmeyince karakola kayıp ilanı verdiler. S.T.’nın daha önce kendine zarar verecek bir şey yapmadığı ve bu olayın ilk yaşandığı ifade edildi.

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor. 

3 yorum yapılmış
  • Adanr
    14 Nisan 2023 • 05:38
    Arkadaslarına ne dedi diyor acıklama yok
  • Kymet
    14 Nisan 2023 • 15:55
    Nasıl habercisiniz anlamış değilim habere bak arkadaşlarına eve gitmeyeceğim demiş
  • Bunuda
    14 Nisan 2023 • 21:23
    Click bait yapıp durma ya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.