VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BTSO HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARTMASI

12 Nisan 2023

..........................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve yönetim kurulu Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyete ESKİ Bakan Yardımcısı Fatih Metin eşlik ederken,  Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin’i makamında ziyaret edildi. Ziyarette iki bölge için talepler iletildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, UND Bolu Bölge Çalışma Grubu Başkanı Yılmaz Bakırcı, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Özmen ve Dernek Temsilcisi Ömer Gülen, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin’i makamında ziyaret etti.

BTSO heyeti Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin’den talep edilen konular şu şekilde…

Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin giriş ve çıkışına Köprülü Kavşak yapılması…

Arçelik Fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesinde yoğun sanayi faaliyeti sebebiyle oluşan ağır araç trafik yoğunluğunu azaltılması ve trafiğin düzenlenmesi açısından bu bölgeye otoyol giriş çıkış gişe istasyonu yapılması ve bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de tır parkı yapılması konuları görüşüldü.

“BOLU HALKININ EMRİNDEYİM”

Bolu için hayati önem taşıyan bu konuların bizzat takipçisi olacağını ifade eden eski Fatih Metin, "Bu konuları bizzat talip edeceğimden Bolu halkının şüphesi olmasın. İlimizin gelişimi için bu konularda hassasiyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası yönetimimizi de kutluyorum. Fatih Metin olarak memleketimin Bolumun 24 saat emrindeyim" dedi.

2 yorum yapılmış
  • Sebenli
    12 Nisan 2023 • 12:24
    Helal olsun Fatih kardeşimize
  • MertBolulu
    13 Nisan 2023 • 01:31
    bİRAK BU İŞLERİ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.