BİNLERCE DEPREMZEDEYİ MİSAFİR ETTİK

.......................

BİNLERCE DEPREMZEDEYİ MİSAFİR ETTİK
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş depremi sonrasında Bolu’ya gelen depremzede sayısı 7 bin 385 olurken, Düzce’de bulunan depremzede sayısı ise 5 bin 799’a yükseldi.

BOLU’DAN 667 TIR YARDIM MALZEMESİ GİTTİ

Bolu ve Düzce valilikleri koordinesinde deprem bölgesine ayni yardımlar gönderilmeye devam ediliyor. Depremin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesiyle birlikte Bolu’dan 667 tır ve kamyonun bölgeye gittiği belirtildi. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre komşu il Düzce’den de 252 tır ve 274 panelvan afetzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere gönderildi.

BİN 689 AİLEYE PSİKOLOJİK DESTEK SAĞLANDI

Valilik koordinesinde Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Bolu’ya yerleşen depremzedelere psikososyal destek vermeyi de sürdürüyor. Bolu Valiliği, şimdiye kadar toplam bin 689 aileye psikolojik destek sağlandığını açıkladı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.