VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLDE KAYBOLAN ŞAHIS İÇİN ARAMALAR SÜRÜYOR

5 Nisan 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’nun Seben ilçesindeki Taşlıyayla Göleti'nde balıkçı teknesinin batması sonucu suda kaybolan 44 yaşındaki Ferdi Uludağ’ı arama çalışmaları 3'üncü gününde devam ediyor. Ekipler ne tekneye ne de Uludağ’ın cesedine ulaşabildi.

Olay, pazar gece ilçedeki Taşlıyayla Göleti'nde meydana geldi. Ankara'nın Nallıhan ilçesinden balık tutmak için gölete gelen arkadaşlar Uğur Çınar ve Ferdi Uludağ’ın teknesi battı. Çınar yüzerek kıyıya çıkarken, Uludağ ise kayboldu. İhbarla bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve Bolu Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi. Zonguldak Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama ekiplerinden de yardım istendi. Olay günü ve dün hem kıyıda hem de suda botla yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı. Çalışmalara gece saatlerinde ara verildi.

Arama kurtarma çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı. Çalışmalara bölgeye takviye olarak sevk edilen İstanbul, Sakarya ve Bolu AFAD ile Ankara Emniyeti sualtı ekibi ve Zonguldak JAK su altı ekibi de katıldı. Ancak şu ana kadar Ferdi Uludağ'a yönelik herhangi bir ize rastlanmadı. Ekiplerin arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda herhangi bir tekneye ve Ferdi Uludağ'a yönelik herhangi bir ize rastlanmadı.

 

  • GÖLDE KAYBOLAN ŞAHIS İÇİN ARAMALAR SÜRÜYOR
  • GÖLDE KAYBOLAN ŞAHIS İÇİN ARAMALAR SÜRÜYOR
  • GÖLDE KAYBOLAN ŞAHIS İÇİN ARAMALAR SÜRÜYOR
  • GÖLDE KAYBOLAN ŞAHIS İÇİN ARAMALAR SÜRÜYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.