VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN BÜLENT VELİOĞLU'NA KONUŞTU.

2 Nisan 2023

......................

Özel haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Aklımda bazı isimler var. İl Başkanımız Ersan beyle görüştükten sonra belediye meclisinden bir ismi başkan yardımcılığı görevine getireceğiz” dedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Asuman Şentürk Tekin’in istifa ederek CHP’den aday adayı olmaları sonrasında yerlerine kimin geçeceği merak ediliyor.

“ORTAK FİKİRLE GÖREVLENDİRME YAPACAĞIZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Rasim bey memur kadrosundan Asuman hanım da siyasi kadrolardan yani belediye meclisinden başkan yardımcısı olduğu için İl Başkanımız Ersan Türkoğlu ile ayın 10’undan sona oturup konuşacağız. Ortak fikirle siyasi başkan yardımcılığı kadrosuna bir isim görevlendireceğiz” diye konuştu.

“AKLIMDA BAZI İSİMLER VAR”

Şu an için bir isim vermesinin doğru olmadığını ifade eden Tanju Özcan, “Aklımda tabi bazı isimler var. Ancak kimse bana şu ana kadar gelip de bu konuyla alakalı bir şey söylemedi. İl Başkanımızla ayak üstü konuyu görüştük. Kendisiyle ayın 10’unda sonra görüşüp belediye meclisinden bir isim üzerinde karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 “RASİM BEY GERİ GELEBİLİR”

Memur kadrosunda olduğu için aday gösterilmezse Başkan Yardımcılığına geri dönme yolu bulunan Rasim Özdemir’le ilgili soruya ise Özcan, “Rasim bey aday gösterilmezse  geri dönmek isterse tekrar başlayabilir. Kendisiyle uyum içerisinde çalışıyoruz. Rasim bey memur kadrosunda olduğu için geri dönebiliyor” dedi.

6 yorum yapılmış
  • YunusYlmaz
    2 Nisan 2023 • 22:03
    Belediyeyi oyun sahasına çevirdiniz.Yazık.Bolu bir yanlış yaptı tercihinde ilk secinde alayınız abbas yolcusunuz.Sadece gereksiz polemik fereksiz liyakatsiz gorev dağılımı.
  • BOLULU
    2 Nisan 2023 • 15:51
    Vardır bir yeğen kuzen
  • Kemal
    3 Nisan 2023 • 07:36
    1- ALPAĞUT MAHALLESİ 200. SK PREFABRİK EVİN ÖNÜ (216 VE 217 SOKAKLARIN KESİŞTİĞİ NOKTA -TİLİA EVLERİNE GİDERKEN). OTOBÜS DURAĞININ OLDUĞU YER; YOLDAKİ PARKE TAŞLARI YAKLAŞIK 8 AYDIR SÖKÜLDÜ VE YERİNE KONMADI. ANA YOL OLMASINA RAĞMEN YOLDAN ŞUAN SADECE BİR ARAÇ GEÇEBİLİYOR. KARŞIDAN ARAÇ GELİRKEN GEÇEBİLMEK İÇİN DİĞER ARACIN GEÇMESİNİ BEKLEMEKTE. BELEDİYEYE DEFALARCA YAZMAMIZA RAĞMEN STANDART BİLGİ MESAJI DIŞINDA HALEN BİR ÇALIŞMA YOK. ÖZGÜR
  • Kemal
    3 Nisan 2023 • 07:36
    2- İZZET BAYSAL MAHALLESİ GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI ÜZERİ, DİNÇ VE SIRMA SOKAKLARININ KESİŞTİĞİ YERDE İKİ TARAFTAN OLUŞAN BÖLÜNMÜŞ ANAYOLUN KİLİT TAŞLARI 3 AYDIR SÖKÜLMÜŞ HİÇ BİR ÇALIŞMA YOK. ÖZGÜR BOLU VESİLESİYLE ACİLEN ONARILMASI TALEBİ
  • Mahir
    3 Nisan 2023 • 07:42
    1- TANJU BAŞKANIN YAPTIRDIĞI CAMİ HALEN AÇILMADI. RAMAZAN AYINDA DA YARARLANAMADIK. CAMLAR SU KAÇIRIYORMUŞ. CONTALARA TEKRARDAN SLİKON ÇEKİLİYOR. NE ZAMAN AÇILACAK. KONUNUN HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN. 2- OTOGARIN ARKASINDAKİ PAZAR YERİ AÇILMADAN YIKILDI. İNŞAATLARA BİRAZ DİKKAT LÜTFEN.
  • Realist
    4 Nisan 2023 • 05:00
    Zaten şunun şurasında 1 yılınız kaldı, bir iş yaptığınızda yok, en azından atama falan yapma ve Belediyeyi de ayda yaklaşık 20.000.-TL den yıllık 240.000.-TL zarara uğratma bari. Bu şekilde katkın olsun. Zaten beceriksiz bir belediye yönetimi kurdun, yollar haldur huldur, hizmet yok, personele hakimiyet yok, sokaklar başı boş köpeklerle dolu tehlike saçıyorlar, varsa yoksa çene.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.