VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ ERSAN TÜRKOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

29 Mart 2023

.........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Türker Ateş, İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir’ı ziyaret etti.

Bolu Ticaret Odası Başkanlığı’ndan (BTSO) ve TOBB yönetiminden Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra aday adayı olduğu ortaya çıkan ve partinin bazı kesimlerinin tepkisini çeken Türker Ateş, CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir’i ziyaret etti.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Ateş’in parti teşkilatlarıyla görüşmeden Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi tepkilere neden olmuştu.

4 yorum yapılmış
  • Kenan
    29 Mart 2023 • 16:32
    Türker Ateş gibi bir şahsiyetin gücünden korkuyorsunuz. Size bir sır vereyim mi korktuğunuz başınıza gelecek.
  • Akiladam
    29 Mart 2023 • 15:37
    Ayıptır ya aday adayı olmadab önce bu ziyaret yapılacaktı sonra CHP den aday adayı için CHP Gn.Merkezine gidilecekti.Turker Ateşin bu ziyareti hiç hoş ve kabul edilebilir bir tavır degil.Bireysel rant derdinde parti ve vatandaş umurunda değil.
  • Bolulu
    29 Mart 2023 • 17:52
    Ben bu milleti anlamıyorum tamam tepen gelsin hayatımızın hiç bir yerinde torpil yokmuş gibi konuşuyoruz millet işine geldiği gibi konuşuyor veya anlıyor.Bu adam Bolumuz için yaptırım açısından çok iyi bir tercih bir saygınlığı bir gücü var boş vaat vermez diye düşünüyorum.
  • Krolu
    1 Nisan 2023 • 15:05
    Ateşi istemiyoruz emek verenler vekil olmali örgütün elinde değilse kapatın bu dan sinra merkez Ankara atamaları yapsın siz nie oturuyorsunuz o koltukta
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.