VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARA PLAKET…

29 Mart 2023

................................................................

Düzce-Bolu Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri’nde sağlık personeli olarak çalışan sağlıkçılar, 6 şubatta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen asrın deprem felaketinde biran bile düşünmeden AFAD gönüllüsü olarak deprem bölgesine gidip çalışmalara destek verdi. Sağlık çalışanları düzenlenen iftar yemeğinde ödüllendirildi.

Düzce-Bolu Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri’nde sağlık personeli meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek için depremden etkilenen 11 ilde çeşitli bölgelerde görev yaptı. Sahada ve kurulan Sahra hastanelerinde çalışan sağlık görevlilerine yönetim yönetim kurulu başkanı Cavit demir ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Fatma Demir Gazelle Otelde iftar daveti verdi. Yemek sonrasında plaketlerini Fatma Demir’in elinden alan Melek Dallan, Senanur Gökmen, Harun Binzat, Melih Oflaz, Ersin Mutlu, Oğuzhan Divarcı, Dr. Şadi sevinç, Ali Horoz, Halil Eski yapılan organizasyon için çok teşekkür etti.

“TÜM ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Demir, “Deprem bölgesinde gönüllü çalışan tüm çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle zor günlerde el birliğiyle bölgede çalışan herkese gönül dolusu teşekkür ederim” dedi.

  • DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARA PLAKET…
  • DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARA PLAKET…
  • DEPREM BÖLGESİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARA PLAKET…
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.