VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÖZCAN GİBİ TWİTTER FENOMENİ OLMAYACAĞIM"

27 Mart 2023

.........................................

AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Tugay Kabasakaloğlu, Twitter fenomeni olmaya çalıştığını vurguladığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın doğası ve turizm zenginliği olan Bolu’nun gelişmesi için çaba harcamak yerine alakasız konularda gündeme geldiğini söyledi. Kabasakaloğlu, “Buradan tüm hemşehrilerime söz veriyorum. Eğer milletin vekili olursam oradan istifa edip macera peşinde koşmayacağım ve twitter fenomeni olmayacağım” dedi.

AK Parti Bolu milletvekili aday adayı Tugay Kabasakaloğlu, 14 Mayıs seçimlerinde üç milletvekilini kazanmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalıştıklarının altını çizerek, “Bolu AK Parti milletvekili aday adayları olarak geçtiğimiz hafta bütün ilçe teşkilatlarımızı ve merkez teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Gezimizde teşkilatlarımıza kendimizi tanıttık ve temayül yoklaması için destek istedik. Ziyaretlerimizde üç milletvekili olan Bolu ilimizin kesinlikle 3-0 olması gerektiği çünkü güçlü hizmetin güçlü temsil ile olabileceği, tüm vatandaşlarımızın bu hassasiyetle davranması gerektiğini konuştuk. Devletimizin yatırımları ve yatırım planlamalarıyla her gün gelişen ve büyüyen Bolu ilimizin Türkiye’nin yüzyılında daha fazla ivme kazanarak büyümesi ve gelişmesi gerektiğini konuştuk. Gelişen ve her gün rekabet ortamının arttığı dünyada güçlü irade güçlü temsil ile başarıya daha kolay ulaşacağı ortadayken yerimizde saymamamız gerektiğini düşünmekteyim.” diye konuştu.

TANJU ÖZCAN TWİTTER FENOMENİ OLMANIN PEŞİNDE

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Twitter fenomeni olmak için çalıştığını kaydeden Kabasakaloğlu, şunları söyledi:

“Değerli hemşehrilerim, Bolu ilimizin son 20 yılı ortada. Bolu, son 20 yılda üç kat büyüdü ve gelişti, ancak neden beş kat değil. Bu sorunun cevabı çok kolay ama ben burada cevaplamayayım. Sizler zaten biliyorsunuz. Bolu ilimiz başkent Ankara ve mega kent İstanbulun ortasında 20 milyon insanın iki saat içinde ulaşabileceği jeopolitik önemi olan doğa’nın, sanayinin, turizmin ve sporun yani insan için gelişmek, büyümek için her alanda yeri olan ve sadece bir sıçrama bekleyen bir il. Herşey bu kadar kolayken ve ortadayken Twitter aleminde fenomen olmak, ilimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışmak yerine Bolu ilimiz ile alakasız konularda Türkiye gündeminde olmak ne kazandırır ne kaybettirir? Bu sorunun cevabı ve degerlendirmesini siz değerli hemşerilerimde bırakıyorum. Velhasıl kelam güçlü irade başarı ve hizmet getirir. Tekrar Amerikayı keşfetmeye gerek yok. Orası keşfedildi ve çok oldu. Buradan tüm hemşehrilerime söz veriyorum. Eğer milletin vekili olursam oradan istifa edip macera peşinde koşmayacağım ve twitter fenomeni olmayacağım.”

TEMAYÜL YOKLAMASI PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti’de hafta sonu yapılan temayül yoklamasının birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığını ifade eden Kabasakaloğlu, “25 Mart Cumartesi günü AK Parti il başkanlığımızda teşkilat yoklaması yapıldı. Bütün ilçelerimizin teşkilatları, beldelerimizin teşkilatları, merkez teşkilatımız, il yönetim kurulu üyelerimiz, köy ve mahalle temsilcilerimiz aday adaylarımıza oy kullandı. Teşkilat yoklaması sırasında tüm aday adayları delegelerimizi parti binamızın önünde karşılayarak selamladık, saygı, sevgi ve hoşgörü ortamında çok güzel bir temayül ortamı gerçekleşti. Yapılan teşkilat yoklamasının AK Partimize hayırlı olmasını dilerim. Aday oluruz veya olamayız. Allah’ın izniyle 27 aday adayı 14 Mayıs akşamına kadar el ele gönül gönüle ilde, ilçede, caddede olacaktır. “şeklinde konuştu.

 

5 yorum yapılmış
  • KRAL14
    28 Mart 2023 • 01:32
    TANJU ÖZCAN OLMASA SÖYLEYECEK SÖZDE BULAMAYACAKSINIZ
  • bagan
    28 Mart 2023 • 02:16
    Tanju Bey olmasa konuşacak bir şeyiniz yok, sallayın bakalım. Birinizde pahalılık, eğitim, ihaleler, işsizlik vs. ülke gündemiyle alakalı bir açıklama yapın.
  • AydnZMENL
    28 Mart 2023 • 03:28
    Başarı tesadüf değildir. Dört kuşak ticaretle uğraşan aile ticaretinde başarılı ki beşinci kuşağı yetiştiriyor. Sayın Tugay Kabasakaloğlu'çıkmış olduğun bu hizmet yokundada başarılı olacağına gönülden inananlardanim. Başarılar Dilerim.
  • Vatandas
    28 Mart 2023 • 04:17
    AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Tugay Kabasakaloğlu, Twitter fenomeni olmaya çalıştığını vurguladığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın doğası ve turizm zenginliği olan Bolu'nun gelişmesi için çaba harcamak yerine alakasız konularda gündeme geldiğini söylediğini söyleyerek başkan üzerinden aday olabilir miyim hesabı yapmıştır.Ak partinin aday adaylarını kötüleyerek ve en doğru aday benim diyerek aday olmayı denemelisin.
  • Bolu14
    28 Mart 2023 • 12:25
    Anne sütü ilk altı ay çok önemli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.