VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İMAMOĞLU BOLU'DAN ADAY ADAYI...

24 Mart 2023

......................

Bolulu iş insanı Yaşar İmamoğlu, Büyük Birlik Partisi'nden Bolu Milletvekili Aday Adayı oldu. İmamoğlu, “Birlikte başaracağız” dedi.

Büyük Birlik Partisi’nde milletvekili aday adayı listesine, Bolulu iş insanı Yaşar İmamoğlu da eklendi. İmamoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine giderek başvurusunu yaptı. İmamoğlu'na başvuru esnasında partinin diğer aday adaylarından Doç. Dr. Emin Serin ve Bolu İl Başkanı Ümit Demir eşlik etti.

Aday adaylığını duyuran Büyük Birlik Partisi Bolu Milletvekili Aday Adayı Yaşar İmamoğlu, "28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Bolu Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bizzat Genel Merkez Seçim Kuruluna yaptım. Bu önemli adımımda yanımda olan Genel Merkez Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Sayın Doç. Dr. Emin Serin ve Bolu İl Başkanımız Sayın Ümit Demir'e müteşekkirim. Yoğun katılımlarıyla bizleri onurlandıran Ankara'daki Bolulu hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

BBP Bolu İl Başkanı Ümit Demir ise, aday adaylığı başvurusunda bulunanlara teşekkür ederek, Büyük Birlik Partisi olarak 14 Mayıs'ta Türkiye genelinde baraj sorunu olmadan seçime gireceklerini, en doğru adaylarla Bolu'da da başarıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

3 yorum yapılmış
  • Ednyas
    24 Mart 2023 • 14:09
    Ekrem imamoglunun kesin akrabası amcasının oglu oldugu söyleniyor
  • Fatihkele
    24 Mart 2023 • 14:13
    Çok değerli bir insan has Bolu ve vatan sevdalısı. Herşeyden ötesi güvenilir aktif biri benim çok iyi tanıdığım birisi Rabbim muvaffak etsin inşallah.
  • Yunusyldz
    25 Mart 2023 • 16:19
    Soy isim benzerliği yanlış bir algıya sebeb olabilir belki ama ekrem le yakin dan uzaktan ilgisi yoktur,yasar beyin kendisi ve kendisine değer veren bizler tamamen vatan ve dava sevdalısı geredelileriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.