BOLU'DA MUHTARA HAİN PUSU...

........................................................

BOLU'DA MUHTARA HAİN PUSU...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Çaygökpınar köyünde dün akşam teravih namazı çıkışında köy muhtarı Hüsamettin Biçer, 5 kişinin saldırısına uğradı. Demir çubuk ve sopalarla saldırıya uğrayan muhtar hastanelik oldu.

Olay, dün akşam teravih namazı çıkışında Bolu’nun merkez ilçesine bağlı Çaygökpınar köyünde meydana geldi. Teravih namazını kıldıktan sonra evine gitmek için camiden çıkan köy Muhtarı Hüsamettin Biçer caminin önünde 5 kişinin saldırısına uğradı. Demir çubuk ve sopalarla muhtara saldıran kişiler Biçer’i hastanelik etti. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Muhtar Biçer serviste tedaviye alındı.

Hüsamettin Biçer, karanlıkta kişilerin kim olduğunu anlayamadığını ancak sonrasında köyden tartışma yaşadığı ailenin bireyleri olduğunu ifade etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Çaygökpınar Muhtarı Hüsamettin Biçer, “camiden çıktım. Karanlıkta birden üzerime saldırdılar aldığım darbelerle gözümü hastanede açtı. Daha sonra bana saldıranların köy halkından tartışma yaşadığım bir ailenin bireyleri olduğunu öğrendim. Şikâyetçi oldum” dedi.

 

 

Kaynak: Olay Gündem Gazetesi

7 yorum yapılmış

  • Kyndelisi (3 yıl önce)
    Muhtar ne yaptın sen?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Muhtar haketmiş ayrıca 5 kişi dövdü diyor ama saldıranları görmedim gözümü hastanede açtım diyor yalan ifade bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mft (3 yıl önce)
    Çatışın bence, kim daha seri ateş ederse kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kydenbiri (3 yıl önce)
    Gayette çaygokpunar köyüne yakışmıs bı davranış Koyün adını lekeleyen muhtarın ta kendisidir.kimse burda 5 kisi felan demesin boş yere İlk önce içkili kafayla saçma küfurler edemez kimse. Muhtar bu şekilde küfür ettiyse. böyle şeyler de mustahaktir yani
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimuhtar (3 yıl önce)
    Muhtarlara taşıma ruhsatli tabanca niye veriliyor.omur boyu 1 dönem muhtarlik yapan vergi ödemeden beylik tabancası taşıyabiliyor.vede vali beye bağlı bir mülkü amir olarak kullanma hakkı da varrr yazık olmuş muhtara geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (3 yıl önce)
    Çaygökpınar köyüne hiç yakışmamış Muhtarına çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadirylmaz (3 yıl önce)
    devletin memuru devletin yetkilisi .5 kişi bir adama saldıramaz .adaletli olun birde namazdan cıkmışınız ya asla cezasız kalmamalılar
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.