VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 PARTİDEN 61 KİŞİ ADAY ADAYI OLDU

22 Mart 2023

..................

Bolu’da 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti, CHP ve MHP’den 61 kişi aday adayı oldu. İYİ Parti’de ise başvurular 23 Mart Perşembe günü sona erecek.

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için AK Parti, CHP ve MHP’de aday adaylarının başvuru süresi 22 Mart Salı günü saat 17.00 itibariyle sona erdi. Bolu’dan üç partiden çok sayıda isim aday adaylığı için başvuru yaptı. Geçmiş seçimlere oranla bu yıl yapılacak seçimlerde Bolu’dan fazla aday adayı başvurusunun olması da dikkat  çekti. Bolu’da AK Parti’den 27, CHP’den 19, MHP’den ise 15 kişi aday adayı oldu.

AK Parti’den milletvekili aday adayları şu şekilde:

Ahmet Eker, Alaaddin Yılmaz, Arzu Aydın, Burak Balaban, Dicle Gülen Deligöz, Emine Erdal, Enes Uğur, Fehmi Küpçü, Gökhan Aydın, Hatice Dinç, Hicran Çağalı, Hüseyin Mazlım, İsa Özcan, İsmail Çetin, Kazım Konak, Kemal Kazan, Mehmet Altun, Nihat Cantürk, Nihat Özçelik, Niyazi Sevinç, Nurettin Doğanay, Oğuzhan Özçelik, Ramazan Açıkgöz, Selami Konyalıoğlu, Tugay Kabasakaloğlu, Yüksel Coşkunyürek, Zafer Yılmaz.

CHP’den milletvekili aday adayları şu şekilde:

Ahmet Kurt, Asuman Şentürk Tekin, Burak Cop, Cumhur Bandakçıoğlu, Ferit Atalay, Kamber Öztoprak, Önder Başaran, Özer Özcan, Rasim Özdemir, Sabri Erhendekçi, Serdar Birgören, Yüksel Ceylan, Kemal Özçelik, Yusuf Renkli, Zuhal Toker Işın, Türker Ateş, Mustafa Aksoy, İbrahim Musluoğlu, Hülya Berberoğlu

MHP’den milletvekili aday adayları şu şekilde:

Prof.Dr. Dündar Yener, İsmail Akgül, Mahmure Karakuş, Filiz Yağlıoğlu, Bilal Erdal, Orhan Samurkaş, Erbay Tuncel, Şerafettin Özdemir, Rahmi Aksoy, Necati İşler, Muhittin Özel, Fatih Soyaydın, Turgay Akkaya, Canan Baygın, Ferhat Bağcı

Haber: Mutlu YUCA – TV Bolu

3 yorum yapılmış
  • Necdet
    23 Mart 2023 • 09:42
    Önce bakarım Bolu'lu mudur. Partilere tavsiyem Bolu lu olmayan adayı listeye koymayın. Yetti gari...
  • Kemaletttin
    23 Mart 2023 • 15:31
    Aday adayı olarak Bolu Cihan Başaran ismini bekliyordu. Her görüşten şeçmenin oyunu alabilecek bir isimdi. Yazık siyaset güzel bir adayı kaybetmiş.
  • Bolulu
    26 Mart 2023 • 15:40
    Bağımsız aday yokmu admin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.