VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ SİYASETÇİDEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

22 Mart 2023

...............................................

AK Parti’nin genç milletvekili aday adayı Tugay Kabasakaloğlu, kentte eğitim gören binlerce üniversite öğrencisiyle birlikte memleketi Bolu’yu gençlerin ihtiyaçlarını giderebilecekleri ve sosyal aktivitelerin daha yoğun olarak yapılabileceği bir kent yapmak için hayalleri ve projeleri olduğunu vurgulayarak, “Evet Sayın Muharrem İnce gibi dans edemem ama güzel hayal kurarım, hayalimin peşinden koşarım, çok çalışır az uyurum ve başarmak için elimden geleni yaparım” dedi.  Genç siyasetçi, AK Parti’nin Bolu’da üç milletvekilini kazanması için Mengen’in önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek, “Hem partimize üç milletvekili kazandırmak ardından da kaybettiğimiz belediyeyi tekrar geri kazanmak için aşçılar kenti Mengen kilit rol oynuyor” şeklinde konuştu.

Bolu’da AK Parti’nin genç milletvekili aday adayı Tugay Kabasakaloğlu, Bolu gençliğinin adayı olduğunu vurgulayarak, “Sadece 18 yaşına gelmiş oy kullanan değil anaokuluna giden çocuğumuzun, orta okula giden gencimizin ve üniversite okuyan öğrencimizin vekili olmaya aday adayıyım. Bolu gençliğinin aday adayıyım. 1983 Mengen doğumluyum, dört ayrı sektörde dört kuşaktır ticaret yapan bir aileden geliyorum. Yüksek lisans mezunu, iki çocuk babası ve Pınar öğretmenin eşiyim. Evet Sayın Muharrem İnce gibi dans edemem ama güzel hayal kurarım, hayalimin peşinden koşarım, çok çalışır az uyurum ve başarmak için elimden geleni yaparım. Geçtiğimiz 20 yılda ilimizde ve ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından birçok yatırım yapıldı ve her gün yenileri kazandırılıyor. Üniversitemiz ve yurtlarımız her gün büyüyerek gelişiyor. Bolu azımsanmayacak kadar gençlerin şehridir, genç olanların şehridir. Bana bu görev nasip edilirse ben Bolu da sokakta, Gölköy’de üniversitede ve tüm ilçelerimizde meydanlarda olacağım hep bir olacağız birlikte olacağız” şeklinde konuştu.

GENÇLERİN TALEPLERİNE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Bolu’da yaşayan gençlerin taleplerine hep birlikte karar vereceklerini belirten Kabasakaoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bolu gençliğinin taleplerine hep birlikte karar vereceğiz. Olsun diyeceğiz olması için çaba göstereceğiz, Bolu ilimizi, bütün ilçelerimizi gençlerimizle geliştireceğiz. Dünyada gelişen ve ilgi gören konuları takip edeceğiz. Bolumuza yakışır diyeceğiz, olması için çaba göstereceğiz, projeler yapıp destekleyeceğiz ve Bolu’muza kazandıracağız. Evet Sayın Muharrem İnce gibi dans edemem ama eliniz olurum, ayağınız olurum, ağabeyiniz olurum. Evet Bolu’da artık gençlerin vaktinin geldiğini düşünmekteyim. AK Parti’nin Bolu’da üç milletvekilini kazanması için Mengen’in önemli bir rolü var. Hem partimize üç milletvekili kazandırmak ardından da kaybettiğimiz belediyeyi tekrar geri kazanmak için aşçılar kenti Mengen kilit rol oynuyor. Bolu’lu vatandaşlarımızın haklarının temsilinin TBMM’de daha güçlü yapmak için kesinlikle üç milletvekilinin de AK Parti’den çıkmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Üç milletvekili ile temsilde Bolu’ya getiremeyeceğimiz yatırım yok. Sararız bakanlarımızın etrafını alır geliriz. Mengen ilçemiz hiçbir siyaset gütmeden evladına sahip çıkar ve bir önceki seçimlerde üçüncü vekil için eksik olan 3 bin 500 civarı oyu Mengen evladına sahip çıkarak verir bundan hiç şüphem yok. Vatandaşlarımızın şahsıma dönüşleri çok olumlu, bu beni çok mutlu ediyor.”

HEDEFİNİZ OLMADAN HAYATINIZA YÖN VEREMEZSİNİZ

Kabasakaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere yönelik sözleri hatırlatarak, “Sayın Cuhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişte geçlerimize yaptığı çok güzel bir konuşma var oradan sizlere bir kesit aktarmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında "Elbette her hayal gerçeğe dönüşmez ama hayaliniz olmadan hedefiniz de olmaz. Hedefiniz olmadan da hayatınıza yön veremezsiniz. Tarihe 'büyük' sıfatıyla geçen tüm fatihler, devlet adamları, alimler, sanatçılar, sporcular hep bir hayalle yola çıkmıştır. Hayırsız hayalden de Rabb'imize sığınırız. Hayalsiz fethin sonu barbarlığa, hayalsiz devlet adamlığının sonu diktatörlüğe, hayalsiz ilmin sonu özellikle felakete, hayalsiz sanatın sonu hüsrana varır. Biz, hayalimizi de hedefimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah'ın rızasına ve millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz. İşte bunun için bizim gençlerimize asırlarca hayal kurmayı unutturmak için çalıştılar. Sadece kendilerine sunulan hayatla yetinen nice nesillerin imanını da istikametini de enerjisini de gasbetmeye kalktılar. Üzüntüyle belirtmemiz gerekir ki uzunca bir süre bu şekilde bizi oyalamayı da başardılar. Ne zaman ki yeniden hayaller kurmaya başladık, işte o zaman etrafımızdaki sis bulutu dağılmaya, özellikle de gerçek gücümüzü görmeye başladık." diye konuşmuştu. Haydi Bolu gelin, benimle bizimle beraber hayal kurun birlikte büyütelim, birlikte geliştirelim. Bolumuzu, el ele gönül gönüle olalım. Daha yapacak çok işimiz var. Bilimle, siyasetle, emekle, çok çalışarak az uyuyarak birlikte yapalım. Artık Bolu’da kurulacak birçok hayal var ve birçok hedef var  ulaşılacak, hep birlikte yapacağız inşallah. Belki sayın Muharrem İnce gibi dans edemem ama gelin beraber projeler yapalım. “ diye konuştu.

 

5 yorum yapılmış
  • DEYALLA
    22 Mart 2023 • 19:57
    Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan Cin Olmadan Adam Çarpmak deyimi, ''Boyundan Büyük İşlere Kalkışmak'' sözü ile eş anlamlıdır.
  • Hasan
    22 Mart 2023 • 22:11
    Bak dostum çok güzel genç girişimciler oluşu ama başka bir siyasetçi ismini kullanmasaydin hayallerinin peşinde kossaydin daha iidi muhrrem öncede iibir siyasetçi sen kendi aktivitelerinin hayalini kur başkalarının ismini kullanma
  • brahim
    23 Mart 2023 • 12:00
    Muharrem bey kim sen kim eline su dökemezsin sen boş işler bunlar
  • Sevsinler
    24 Mart 2023 • 06:18
    Daha sadece öğretmen eşi iki çocuk babası iken bu kadar büyük konuşan boş konuşuyor ve konuşacak demektir.Ne kadar sevimsiz geldi şu söylem.Sevsinler y.lisansini
  • AHMETYAMANTRK
    24 Mart 2023 • 02:01
    BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR ETME. ÖNCE BİR MUHARREM İNCE OL. DANS ETMESENDE OLUR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.