VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİLİ AĞIRALİOĞLU'NDAN ÇOK SERT SÖZLER

22 Mart 2023

.......................

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve partinin önde gelen isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Ağıralioğlu, “Bölücülük cumhurbaşkanlığı pazarlığı olamaz. Cumhurbaşkanlığı masasını bölücülükle pazarlık masasına çevirdiniz” sözleriyle HDP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

6'lı masanın aday belirleme sürecinde yaşanan kavgalarda sesi en çok çıkan ve HDP ile yapılan masa altı pazarlıklarına en çok tepki gösteren isimlerden biri olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık dayatmasından HDP ile olan ilişkilerine kadar birçok konuya değinen Ağıralioğlu, CHP ve HDP'yi adeta bombaladı.

“MERAL AKŞENER’E PUSU KURULDU”

"Akşener masada dayatmayla karşı karşıya kaldı. Bize pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi duyuluyor diye bize küfür edilmesinden rahatsızız. 50'yi 1 geçmek için her yol mubah değildir. Siyasi mücadelede millete umut olmak istiyorsanız iktidarın yaptıklarını yapmayacaksınız. Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi kuruyoruz diye bize pusu kurulmasından rahatsızız.”

“BÖLÜCÜLÜK CUMHURBAŞKANLIĞI PAZARLIĞI OLAMAZ”

Biz hassasiyetin merkezine 50+50'yi koyuyoruz. 50'yi bir geçmek arzuyla kazanma şehvetine kapılırsa siyaset kirlenecek dedik. Biz kimsenin mezhebine inancına hürmetsizlik edecek değiliz. İyi Parti'nin 5 yıllık emeğin iktidar olma hevesine kurban edilmesine itiraz ettik. Bölücülük cumhurbaşkanlığı pazarlığı olamaz. İktidar milleti görmez oldu, siz daha görmeden kör ve sağır oldunuz. Memleket mücadelesinde şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Elini kalbine koyup koşanların yurdudur bu memleket. Siyaset kim cumhurbaşkanı olacak kayığına döndü. İYİ Parti masada 5 yıldır ağır hakarete uğruyor. 30 yıllık küfrü 3 günde yedik."

6 yorum yapılmış
  • Bolulu
    22 Mart 2023 • 10:11
    O zaman ne b.o.k tekrar masaya döndünüz, masadan kalktınız sevindik tekrar masaya oturdunuz üzüldük ve iyi partiyi kalbimizden sildik
  • Ali
    22 Mart 2023 • 17:45
    Pkk hdp ile her kim ki işbirliği içindeyse şehitlerimizin kanını akıtanlarla her kim işbirliği içindeyse Allahın gazabından korksun şehitler ölmez vatan bölünmez !!!!
  • Fuat
    22 Mart 2023 • 12:58
    Adamsan o zaman geç mhp ye halen daha ablanın eteğinde geziyorsun
  • Dnyal
    22 Mart 2023 • 15:05
    Hem vatan millet diyorsun hemde iktidar olmayı istemiyorsun.Bu neyin kafası anlamadım.
  • Kulturlu
    22 Mart 2023 • 15:08
    Cumhur ittifakı kimlerle ortaklık yapıyor. ONLARDAN HİÇ SES ÇIKMIYOR SEN NİYE KONUŞUYORSUN?
  • Enver
    22 Mart 2023 • 19:19
    İktidar olma hırsıyla pek ile yanana gelmek şehitlerimizin gazabına uğramak demektir memleketimiz pkk fötönün elene geçecek Allah fırsat vermesin bir oy deneyin arkadaşlar öbür dünyada da hesap vercez
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.