VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM KONAK ADAY ADAYI OLDU...

21 Mart 2023

...............................................................................

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Kazım Konak, “verilecek karar ne olursa olsun, bu davaya hizmet etmeyi sürdüreceğimin bilinmesini isterim. Çünkü bizler hepimiz “Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik” diyen, Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilat mensuplarıyız” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. İstifasının ardından aday adaylık başvurusunu yapan Konak, partililerin yoğun katılımıyla kararını duyurdu.

Parti binasında basın toplantısı yapan Konak, “Türkiye İçin Hemen Şimdi” diyerek, yeni bir döneme, yani Türkiye Yüzyılına giriş yaptığımız bu yolculukta, ülkeme, milletime ve AK Parti'me yine farklı bir görevde hizmet edebilmek adına, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde, milletvekili aday adayı olmak istediğimden büyük bir onurla ve gururla yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. AK Parti Genel Merkez yöneticilerimiz ve parti büyüklerimizle yaptığımız istişareler neticesinde, aldığımız bu kararın; partimiz, Bolumuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • HakHukuk
    21 Mart 2023 • 10:52
    Allah hayırlara tebdil eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.