VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“ÜÇ ADAY BENİM İSMİME KARŞI TEK ADAYA DÖNDÜLER”

21 Mart 2023

...................................................................

Bolu Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde Abdullah Alemdar’a karşı 1 oy farkla kaybeden VE BTSO yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Fatih Yamaner, “Ne kadar zor bir seçim olmuş ve kulisler dönmüş ancak sadece 1 oy ile kaybettim. Seçime girerken 5 oyum var diye hesap yapmıştık. Fire vermedim. Ama üç adayın birleştiren uyumu tahmin etmedim” diye konuştu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi üzerine BTSO yeni başkanını seçmek için Yönetim Kurulu toplantısı yaptı. Toplantı öncesinde seçim için Hakkı Fidan, Abdullah Alemdar, Fatih Yamaner ve Halit Ergül isimleri adaylığını açıklamak üzere hazırlandı. Seçimden hemen önce ise Halit Ergül ve Hakkı Fidan adaylığını açıklamayarak Abdullah Alemdar ile koalisyona gitti. Fatih Yamaner’e karşı 3 aday birleşerek seçime girdi. Seçim sonucunda ise Fatih Yamaner 5 oy alırken Abdullah Alemdar 6 oy alarak yeni başkan oldu.

“ÜÇ ADAY BENİM İSMİME KARŞI TEK ADAYA DÖNDÜLER”

Seçim sonrasında yönetim kurulu ile çekilen fotoğrafta yer almadığı görülen Fatih Yamaner, “Sevgili dostlar,  Karşımda üç başkan adayı beklerken. Üç aday benim ismime karşı tek adaya döndüler. Koalisyon adayı olarak karşıma çıkan Abdullah Alemdar seçimi 6-5 kazandı. Tebrik ediyorum. Ne kadar zor bir seçim olmuş ve kulisler dönmüş ancak sadece 1 oy ile kaybettim. Seçime girerken 5 oyum var diye hesap yapmıştık. Fire vermedim. Ama üç adayın birleştiren uyumu tahmin etmedim. Çünkü ben siyaseti bilmiyorum. Sözümün eriyim. Adaysam adayımdır dedim.  İlk sözüm son sözüm oldu. Ama umudumu kaybetmedim. Değişim ve vizyon için aday olmuştum. Nasip değilmiş. Mevcut yönetimi eski başkan Türker Ateş in listesiydi. Ben talep etmeden yönetim kurulu üyeliğine Türker Ateş in daveti ile gelmiştim. Gördüğüm lüzum üzerine Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek. Meclis üyesi olarak beni göreve getiren sektör temsilcilerimin isteklerini gerçekleştirmeye devam edeceğim. Bana oy veren veya vermeyen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • hakl
    22 Mart 2023 • 06:30
    fatihciğim senin ne işin olur. sen beceremezsin arkadaşım.sen alışkın değilsin kıvraklığa, sen adam gibi adamsın, o yüzden yapamazsın, beceremezsinnn.......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.