VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEMLEKET PARTİSİ BOLU'DA ÖRGÜTLENİYOR...

21 Mart 2023

..........................

Memleket Partisi Bolu’da oluşumunu tamamladı. Kurucu İl Başkanı 38 yaşındaki Duha Özçelik, “Siyasette gençleşme, yenilenme bu seçimin kaderini belirleyecektir. Bu değişimde memleket sevdalısı insanlarla olacaktır” dedi. Memleket Partisi İl Başkanlığı İzzet Baysal Cad. İncebey Apt. No:8'de İl-İlçe Başkanlık Yerleşkesine tabela asıp 22 Mart Çarşamba günü Bolu'da faaliyetine başlayacak. Merkez İlçe Başkanlığına ise Mali Müşavir Emre Kandemir’in gelmesi bekleniyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Bolu teşkilatı için Duha Özçelik’i görevlendirdi. Kurucu Başkanı Özçelik, geçtiğimiz Pazar günü ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

“UZUN SOLUKLU MAROTONA HAZIRLANIYORUZ”

Kurucu Başkan Duha Özçelik, "Türkiye’de demokrasiyi her alanda yaşatma sözü veren tek parti Memleket Partisidir. Bolu teşkilatlanmasını da şeffaf ve katılımcı yaklaşımıyla kurmanın çabası içinde ilk istişare toplantımızı yapıyoruz. Güzel Bolumuzda hep birlikte Memleket Partisini uzun soluklu bir maratona hazırlıyoruz” dedi.

“PARTİMİZ HER GEÇN GÜN BÜYÜYOR”

“Partimiz tahminlerin ötesinde ilerlemektedir. Günden güne büyümektedir. Başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Çünkü bu seçimi sessiz çoğunluk kazanacaktır. Aklın ve bilimin ışığında memleketimizi ileri götürmek yegâne gayemizdir. Nitekim yaşanan acı deprem sonrası Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin bugünleri öngören haklı söylemleri halkımızdan takdir topladı. Depremin bir beka sorunu olduğu herkes tarafından net anlaşıldı. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın”
ilkesinden yola çıkarak insanımızı bu çağda yaşatamamanın üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Halkımız değişim istemektedir” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    21 Mart 2023 • 05:19
    Allah hayırlara tebdil eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.