VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BTSO BAŞKANI ABDULLAH ALEMDAR OLDU...

21 Mart 2023

..............................................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. Seçimlere 4 adayın gireceği beklenirken, son anda Hakkı Fidan ve Halit Ergül seçim yarışından çekildi. Yapılan seçimde Abdullah Alemdar ve Fatih Yamaner yarıştı. 11 kişilik yönetim kurulu arasında yapılan seçimde, Alemdar 6, Yamaner ise 5 oy aldı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’in istifasından sonra Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine gelen Kayhan Perçin’in katılımıyla Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Abdullah Alemdar seçildi.

Seçim sonrasında konuşan Abdullah Alemdar, “ Bolu iş dünyasının çatı kuruluşu olan odamız yönetim kurulunda 2 dönemdir yer almaktaydım. Bu süre zarfında iş dünyasına fayda sağlayacak çalışmalar yaptık. Bunun neticesinde bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonucunda beni bu göreve layık gören, destekleyen Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonra yine birlik ve beraberlik içerisinde Bolu iş dünyamız için özverili çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Şimdiden yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    21 Mart 2023 • 05:20
    Hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.