VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖRNEKBAŞ 'BEN DE VARIM' DEDİ

19 Mart 2023

.......................

İYİ Parti Bolu’dan bir milletvekili çıkartmayı hedeflerken, aday adayları peş peşe siyaset arenasına çıkıyor. Son olarak eski İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 'Ben de varım' dedi. Örnekbaş, “Bolu’nun sorunlarını biliyorum. Önce millet, önce memleket diyerek milletvekilliğine talibim” dedi.

İYİ Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Ahmet Örnekbaş, kentin sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek, “25 Ekim 2017’de liderimiz Sayın Meral Akşener önderliğinde, milletin umudu olma gayesiyle kurulan partimizin yaklaşık 5 yıl boyunca Bolu’da il başkanlığı görevini dava arkadaşlarımla birlikte yürüttüm. Ülkenin aydınlık geleceği adına Bolu merkezde, Gerede’de, Mudurnu’da, Göynük’te, Mengen’de, Seben’de, Kıbrıscık’ta, Dörtdivan’da ve Yeniçağa’da tüm gücümüzle çalıştık. Bu şehrin bir evladı olarak, yıllardır siyasetin içinde bulunmam dolayısıyla Bolu’nun sorunlarını çok iyi biliyorum” diye konuştu.

ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET VURGUSU YAPTI

Örnekbaş, Bolu halkına seslenerek, “Verdiğim sözleri yerine getirmek, tüm sorunları çözüme kavuşturmak ve Meclis’te Bolulu vatandaşlarımızın sesi olabilmek için ‘Önce Millet, Önce Memleket’ diyerek milletvekilliğine talibim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı. 

  • ÖRNEKBAŞ 'BEN DE VARIM' DEDİ
  • ÖRNEKBAŞ 'BEN DE VARIM' DEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.