VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ ADAY ADAYINDAN GEREDELİ SİYASETÇİLERİ KIZDIRACAK ÇIKIŞ

18 Mart 2023

..........................................

Bolu’dan AK Parti’den milletvekili aday adayı olan genç iş insanı Tugay Kabasakaloğlu, her seçimde milletvekili aday listesinin ikinci sırasında Gerede kontenjanına yer verildiğine dikkat çekerek, “Mengen, Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede’nin bir bütün olarak değerlendirilip, 14 Mayıs seçimlerinde adaylık konusunda diğer ilçelerden çıkan aday adaylarının da değerlendirmesini talep ediyorum” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Bolu’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mengen’li genç iş insanı Tugay Kabasakaloğlu, bu seçimde partisinin her seçimde milletvekili aday listesinin ikinci sırasının Gerede kontenjanına verildiğini hatırlatarak, Mengen’li bir kişinin aday gösterilmesi durumunda üç milletvekilini kazanacaklarını vurguladı. Mengen’in evladına sahip çıkacağının altını çizen Kabasakaloğlu, “Mengen ilçemiz Bolu'da 3-0’ın anahtarı olacaktır. Tek yapamanız gereken kapı kapı bizzat 56 köy 250 mahalleyi gezmek ve elimde seçmen listesiyle her kapıyı tıklamak. Görüşü ne olursa olsun Mengen evladına sahip çıkacaktır bundan zerre şüphem yok. Mengen’den yüzde 90 oy alacağıma inanıyorum.” diye konuştu.

20 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirten Kabasakaloğlu, şunları söyledi:

“Aday adaylığım süresince bu geri dönüşleri fazlasıyla almaktayım ve bu beni çok mutlu ediyor. Mengen’de yetişmiş ve dört ayrı sektörde iş yapan bir iş insanıyım. İlçelerin genel sıkıntıları, ihtiyaçları ve planlamaları neredeyse aynı düzeyde Bolu ilimizde neredeyse nüfusları aynı düzeyde olan birçok ilçemiz var bu ilçelerimize neler yapılması gerekir, problemleri nedir, talepleri nedir, bu soruları sormadan cevaplayabilecek bilgi ve birikime sahibim. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Mengen ilçemizin değerli büyüğü eski başbakan yardımcısı Kazım Oksay'dan sonra TBMM düzeyinde siyasetçi yetiştiremediğine dikkat çekmek istiyorum. Bölge olarak Mengen, Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerimiz Bolu ilimizin doğusunda kalmakta olup bu dört ilçenin birbirine mesafesi 20-30 km civarındadır. Uzun yıllardır Bolu ilimizi, diğer ilçelerimizi ve bu dört ilçemizi TBMM’de birçok milletvekilimiz temsil etti. Gerede bizim komşu ilçemiz ve konumu itibariyle iki metro kentin ortasında büyük bir ilçe ancak siyasi konjonktürde Mengen, Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede’nin bir bütün olarak değerlendirilip, 14 Mayıs seçimlerinde adaylık konusunda diğer ilçelerden çıkan aday adaylarının da değerlendirmesini talep ediyorum. Bu şekilde siyaseti bütünleştirmiş, siyaseti daha çok anlamlandırmış olacağımızı düşünmekteyim.”

 

2 yorum yapılmış
  • Abuzer
    20 Mart 2023 • 18:20
    Hayal dünyasından bi çıkın,önce 1 m.v.ği alacanız mı? bakam hayde.....kumda oynayın artık....
  • Geredelimehmet
    21 Mart 2023 • 05:32
    Tugay kardeşim Gerede belediyesi Ap partili Mengen CHP'li kendine güveniyorsan belediyeye aday ol şu CHP yi mengenden def edelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.