VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL AKGÜL ADAY ADAYI OLDU

17 Mart 2023

...................

Ülkü Ocakları Bolu eski İl Başkanı, Türk Enerji Sen Bolu ile Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, memurluk görevinden istifa ederek MHP’den Bolu milletvekili aday adayı oldu.

İsmail Akgül, "Ülkem ve Milletim düsturu anlayışıyla ilimize hizmet etmek için Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleriyle Bolu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Milletvekili aday adaylığına başvurumuzu gerçekleştirdik. Gönül dostlarımızın ve değerli Bolu’lu hemşehrilerimizin desteklerine talibiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

İSMAİL AKGÜL KİMDİR?

10 Mayıs 1986 yılında Bolu’nun o zaman köy olan Karacaağaç Köyünde dünyaya gelen İsmail Akgül. İlkokulu Karacaağaç Mahallesinde, Ortaokulu Gazipaşa İlköğretim Okulunda, Liseyi Bolu Atatürk Lisesinde okuduktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesinde aldı. Şu an kamu personeli olarak görev yapan Akgül, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bir dönem başkanlık yapmış şu anda ise Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı yapmaktadır. Akgül aynı zamanda evli, iki çocuk babasıdır.

1 yorum yapılmış
  • Gynkl
    7 Nisan 2023 • 12:16
    Allah hayırlısını nasip etsin İnşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.