VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BURAK COP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI...

16 Mart 2023

.......................................

Burak Cop, Bolu Belediyesi önünde, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla, siyasi partilerde milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. Bolu Belediyesi önünde düzenlenen programda Burak Cop, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

“SİYASİ PARTİ FARKINI BİR KENARA BIRAKACAĞIM”

Seçilirse nasıl bir yol izleyeceğine dair konuşan Cop, “Değerli Bolular Allah izin verirse, milletimizde destek verirse ben milletvekili seçilirsem nasıl bir milletvekili olacağımdan kısaca bahsedeyim ama evvela nasıl bir milletvekili olmayacağımdan bahsedeceğim size. Ben, biz Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde AK Parti ve MHP muhalefete düştüğü zaman muhalefetin elindeki belediyelere köstek değil destek olacağız. Onlara engel olmayacağım siyasi parti farkını bir kenara bırakacağım. Bunun sözünü veriyorum. Hiçbir şey yapamazsam bile bunu yapacağım” dedi.

“BEN BUNU YAPMAYACAĞIM, BİZİM BİR FARKIMIZ OLACAK”

Burak Cop, yaklaşan seçimden yerel seçimlere değinerek, “14 Mayıs seçimlerinden 10 ay sonra belediye seçimleri olacak yerel seçimler olacak 10 ay boyunca biz iktidar olacağız inşallah ve bugün ki iktidar partileri muhalefet olacaklar, muhalefet belediyeleri olacak onlarda. Bolu’muzda AK Partili belediyeler var. MHP’li belediyeler var. En az 10 ay boyunca Mayıs 2023’ten Mart 2024’e kadar onlarla beraber çalışacağız. AK Partili Gerede Belediyesi var, Yeniçağa Belediyesi, Seben, MHP’li Göynük Belediyesi, Mudurnu Belediyemiz var. Ben onlarla uyum içinde çalışacağım. Bugün günümüzde merkezi idarenin ve AK Parti milletvekillerinin, Kıbrıscık’a Emin Tekemen’e yaptıklarını ben onlara yapmayacağım. Bolu’nun sayın milletvekillerinden biri diğerini tenzil ediyorum ama biri Sayın Belediye Başkanı’mız Tanju Özcan’la girdiği polemikler, onun yoluna taş koyma çabaları hepsine tanıksınız. Taş koyma çabalarına hepimiz tanıdığız. Ben bunu yapmayacağım. Biz bunu yapmayacağız. Bizim bir farkımız olacak” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Yldz
    16 Mart 2023 • 10:25
    Bunların hepsi aynı lafa gelince çok işe gelince yok.
  • melungeon14
    16 Mart 2023 • 19:10
    doğru söylüyon bazılarıda yırtık ayakkabıyla gelmişti..bazı vekillerde senin gibi demişti ama şimdi hepsi iş adamı..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.