VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“EN BÜYÜK VAADİM, PROJEM; SAMİMİYET VE EŞİTLİK OLACAK”

15 Mart 2023

................................................................

AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevinin ardından AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörlüğü görevini de başarılı bir şekilde yürüten Nurettin Doğanay, 2023 Genel Seçimlerinde, Güçlü Türkiye Yüzyılı destanını yazmak, Bolu’ya ve ülkeye hizmet etmek amacıyla çıktığı bu yolda, AK Parti’den Bolu Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Doğanay’ın, AK Parti İl Başkanlığı binası toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısına Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, il teşkilatı, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Doğanay’ı annesi Şerife, babası Sezai Doğanay, eşi Gülistan Doğanay ve kızı yasemin oğlu Sezai Doğanay da yalnız bırakmadı. Annesi ve babası, Doğanay’ı dinlerken gözyaşlarını tutamadı.

Geçtiğimiz haftalarda “14 Mayıs 2023’te yapılacak olan genel seçimler öncesi Bolu’dan AK Parti milletvekili aday adayıyım. İnşallah aday adaylığımı süreç başladığında resmi olarak parti binamızda açıklayacağım” ifadeleriyle paylaşımda bulunan Doğanay, partisinin il başkanlığında coşkulu bir kalabalık ve görkemli bir adaylık açıklamasında bulundu.

“EN BÜYÜK VAADİM, PROJEM; SAMİMİYET VE EŞİTLİK OLACAK”

İşte Nurettin Doğanay’ın açıklamasının satır başları;

“Bugün Milletvekili aday adaylık başvurumu yaparak yeni bir yola çıkmış bulunuyorum, AK Partinin birçok kademesinde görev yaptıktan sonra, 6 yıl İl Başkanlığı ve akabinde hala yürütmekte olduğum Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlük görevimle birlikte, 15 yıldır aktif olarak Ak Parti ailesinin bir parçası olmanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Bu süre içerisinde kiminizin Nurettin kardeşi, kiminizin ağabeyi, kiminizin evladı oldum.  Siyasi düşüncesine, görüşüne bakmadan, Bolu’yu bir bütün olarak kucaklayarak, bu şehre hizmet etmeye çalıştım.  İnsanız, hatalarımız tabi ki olmuştur. Lakin o hatalarımızla yüzleşmekten çekinmedik., Benim en büyük vaadim, projem; samimiyet ve eşitlik olacak. Hepimiz eşitiz, kardeşiz; Bolu ovasındaki buğday taneleri gibi eşitiz.”

“BİZ BOLU OVASININ BUĞDAY BAŞAKLARIYIZ”

“Benim her şeyden önce, işimden, kariyerimden evvel en büyük övünç kaynağım bu toprakların çocuğu ve sizin evladınız olmamdır. Ve bunla ne kadar gururlansam azdır Biz Bolu ovasının buğday başaklarıyız. Biz Gerede’nin insanın yüreğini serinleten rüzgârlarıyız, Biz Mengen’in tadına doyulmayan aşıyız, Biz Kıbrıscık’ın çeltik tarlaları, Seben’in bereketli toprakları, meyve bahçeleriyiz. Biz Mudurnu’nun şifalı termal suları, Göynük’ün kadim tarihi, Osmanlı mirası ve kültürüyüz. Seçimler olur, Milletvekilleri değişir, valiler, bürokratlar gelir gider, makamlar değişir ama bizi kimse değiştiremez ve bizi kimse birbirimizden ayıramaz.  Çünkü biz bu toprakların vaz geçilmez parçalarıyız. Bizi birbirimize bağlayan değerlerimizdir. Biz Ümmi Kemal’in torunlarıyız, Biz Tokadi Hayreddin’in, Ömer Sikkinn Hazretlerinin, Akşemseddin’in torunlarıyız. Biz Köroğlu’nun, Yunus’un çocuklarıyız. Memleket esarete düşmesin diye İstiklal harbinde Bolu’da şehit olan 541 kahramanımızın devamıyız.”

“ÇOK ÖNEMLİ BİR DÖNEMİN MİLADI OLACAKTIR”

“İçinde bulunduğumuz yıl çok önemli bir dönemin miladı olacaktır.  Yeni yüz yılın kapısını aralayan 2023 yılı İstiklal uğruna şahadet şerbeti içmiş nice kahramanlarımızın başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bize bıraktığı önemli bir emanettir. Yeni yüzyılda, Türkiye Yüzyılında, ülkemiz, muasır medeniyetler içinde hak ettiği yere hepimizin gayreti ile İnşallah ulaşacaktır. Bizi bir arada tutan siyasetten de üstün değerlerimiz ve kültürlerimiz vardır. Bizi, Bolulu yapan bu değerlere sarılarak, onları kucaklayarak sizin karşınıza geldim.”

“BİRLİKTE AĞLAMANIN, BİRLİKTE GÜLMENİN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

“Size tüm kalbimle söz veriyorum; Bu yolun sonu ne olur bilemeyiz, Her ne olursa olsun, Nurettin Doğanay, kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız veya evladınız olarak her zaman tüm samimiyetiyle yanınızda olacak. Ben acınıza ortak olacağımın sözünü veriyorum. Bu toprakların yağmurlarında beraber ıslanıp, güneşinde beraber kurumanın sözünü veriyorum.  Birlikte ağlamanın, birlikte gülmenin sözünü veriyorum.  Ben size buradan, Bolu’yu tüm değerleriyle, farklılıklarıyla, kucaklayıp sahiplenmenin sözünün veriyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun…”

10 yorum yapılmış
  • Vatanda
    15 Mart 2023 • 10:09
    Ak partiyi Bolu'da bitirenler, bu günlerde aday adaylıklarını açıklıyorlar.Benim bildiğim iki kişi var.İnşallah adaylıkları onaylanmaz.
  • Gereksiz
    15 Mart 2023 • 12:39
    Bu adama söyleyeyin de iletişim stratejisini doğru bir şekilde belirlesin böyle saçma sapan vaatler toplumda hiçbir karşılık bulmaz z
  • Yaren
    15 Mart 2023 • 19:05
    Bu kadar göz önünde olmasına rağmen hem ticari anlamda hemde siyasi anlamda yıranmamış biri. Bolu ya çok faydalı olacaktır.
  • Mudurnulu
    15 Mart 2023 • 17:56
    Samimiyet ve eşitlik!!! Bunu söylerken bile bir samimiyetsizlik kokusu var.
  • Adalet
    15 Mart 2023 • 14:21
    Hayırlı olsun
  • hahahaaa
    15 Mart 2023 • 14:57
    il baskaniyken gercekten cok samimi ve esitlikten yana bi tavir takindi. kibir abidesi.
  • HakHukuk
    15 Mart 2023 • 15:05
    Ak parti il başkanlığı döneminde sadece koltuğu sahiplendi bırakmadı her hayırda bir şer her serde hayır vardır ben sadece devlet sınav açtı Allah razı olsun dersime calisipsinavi kazandım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kamu da çalışıyorum bana ak parti iş verdi demiyorum benim yolumu açtı diyorum nemilletvekilinden ne belediye başkanından bir fayda görmedim sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN Nurettin DOĞANAY hayırlı olsun
  • Ali
    15 Mart 2023 • 15:50
    AKAPE the end...
  • molla
    16 Mart 2023 • 01:43
    Samimiyet ve Eşitlik. Hayal satmaya çalışıyor ama vatandaş artık inanmıyor.
  • Hakan
    16 Mart 2023 • 03:40
    Aday adayları içinden olabilecek en iyi aday Doğanay. En azından konuşmasını, hitabeti oturmasını kalkmasını biliyor. Aday olarak halktan en fazla desteği Doğanay alır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.