VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKER ATEŞ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

15 Mart 2023

....................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapmasının ardından aday adayı olacağı şekildeki çıkan haberlere, “Biz bütün siyasi parti genel başkanlarıyla görüşebiliriz. TOBB'un yönetimindeyim ve herhangi bir parti üzerinde aday kontenjanı olması gibi bir durum söz konusu değil. Kemal beyle Bolu ticareti ve siyaseti üzerine konuştuk. Adaylık konusu için de ben çıkıp adayım demem, teklif gelirse tabi ki düşünebilirim” dedi.

Olay Gündem Gazetesi, BTSO Başkanı Türker Ateş’in CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2 kez görüşme yaptığını sayfalarına taşıdı. Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu’na konuşan Türker Ateş, “Evet Kemal beyle 2 kez görüşmemiz oldu. Ancak ben bütün genel başkanlarla görüşebilirim. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yönetim kurulunda olduğum için genel başkanlarla görüşmemiz normal. Kemal beyle Bolu’nun ticareti ve siyaseti hakkında görüşmemiz oldu. TOBB’ın partiler üzerinde aday kontenjanı olduğu şeklinde ifadeler doğru değil” dedi.

ADAY ADAYI OLACAK MI?

Bülent Velioğlu’nun, “CHP’den aday adayı olacak mısınız?” şeklindeki soruya Ateş şu şekilde cevap verdi;

“Ben bir yere aday olmam. Şu anda böyle bir durum söz konusu değil. Ancak adaylık teklifi gelirse bunu değerlendiririm. Bu yarın veya ertesi gün tam olarak netleşecek. Kemal Kılıçdaroğlu beyle yaptığım görüşme adaylık konusunda değildi ancak böyle bir teklif olursa tabi ki masaya yatırırız” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    15 Mart 2023 • 12:30
    Kaçkez CHP parti binası önünden geçtiniz
  • DEYALLA
    15 Mart 2023 • 21:22
    Yıllardır AKP ye çok yakın durmadın mı? , yaptığın etik değil, zamanında dik dursaydın eyvallah, fırsatçılık yapma,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.