VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RASİM ÖZDEMİR ADAYLIK YOLUNDA, YUVASINA DÖNDÜ...

15 Mart 2023

.........................................................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, memur olması nedeniyle istifa ettiği CHP’den milletvekili aday adayı olması için geri dönerek düzenlenen törenle parti rozetinin tekrar yakasına taktı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından en yakınındaki isimlerden olan Rasim Özdemir, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Göreve geldikten sonra memur statüsüne geçen Özdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Bolu’da CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Milletvekili aday adaylığı için partisine tekrar geri dönen Özdemir, düzenlenen törenle parti rozetini yakasına taktı. Parti binasında düzenlenen törene CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

“MİLLETVEKİLLİĞİ HAYALİM VARDI”

Milletvekili adaylığı konusundaki hayalini dile getiren Özdemir, “Başkanımız da birlikte siyaset yapıyoruz, uzun yıllardır. Ayni dönem içerisinde belediye meclis üyeliği yapmışlığımız var. O günden bugüne birlikte mücadele ediyoruz. ‘Siyaset iddia işidir’  der Başkan Bey. Hedefleri hep bir yukarı koymak gerektir. Sonuçta benim çok önemli bir görevim var. Başkan yardımcılığı görevim vardı. İyi bir şekilde yaptığımı düşünüyorum tabi Bolu halkının takdirine bırakıyoruz onu. Ama burada yaptığım önemli bir görevi ben bir üst kademeye taşımak istiyorum. Milletvekilliği hayalim vardı. Bu konuyla ilgili isteğim, arzum, aşkım vardı” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Özdemir’e parti rozetini takarak milletvekilliği aday adaylığı için başarılar diledi. Özdemir, Cumartesi günü düzenlenecek törenle aday adaylığına ilişkin geniş katılımlı bir tören düzenleyerek açıklamalarda bulunacak.

6 yorum yapılmış
  • Yldz
    15 Mart 2023 • 13:11
    Rozeti takınca partili, çıkarınca memur olunuyor muş. Bu rozet nasıl bir şey acaba.
  • Mudurnulu
    15 Mart 2023 • 18:01
    Genç, dinamik, çalışkan, halkın içinde herzaman iç içe olan bir kişilik Rasim Özdemir.Yolun açık olsun.
  • BOLU14
    15 Mart 2023 • 17:18
    Belediyede varlık gösteremeyen. Vekil nasıl olacak. Hayret birşey.. Çakmaklar yolundaki. Mezarlığın birikdtini yıkıp duvar bile yapamayan hergün mezbelelikten geçerken. Hangi vekillik. Azizim... Heyyhaat..
  • HakHukuk
    15 Mart 2023 • 14:10
    Rasim ne yaparsaniz yine sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN Cumhurbaşkanı olarak ve Bolu'da da milletvekili alacak sen ve onlar hava alacak Rasim Özdemir belediye ye geçmeden nerede idi belediye ye nasıl geçti 31 Mart tan önce Köroğlu TV ye fatih metini davet etti neden Alaaddin Yılmaz i davet etmedi belediye de önceden kimin kim ve nerede olduğu belli idi şimdi nasıl at izi it izine karışmış
  • Bolu14
    15 Mart 2023 • 15:35
    Hayırlı olsun Rasim bey benim istediğim oldu bende şu an 4 oy helal olsun
  • Ahdevefaisterim
    16 Mart 2023 • 05:25
    Kendilerini o makamlara getirmek için gece gündüz çalışanları, emek sarfedenleri, alın teri katanları hiçe sayıp, makamlara oturduktan sonra da 4 senedir;(o da bitti) bunlar bizden değil diyerek yüzüne gülüp, 99 yalan söyleyen şu anki makamda bile kendilerini buraya taşıyanlara ahde vefası olmayandan vekil olunca BOLU ya ne fayda gelecek. Sadece makam koltuğu değişecek yani kendi egosunu tatmin edecek. Çünkü Beyefendinin öyle bir isteği,arzusu ve aşkı varmış ya!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.