VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DİLENCİ PARALARI EKMEK ARASI YAPTI

14 Mart 2023

............................................................

Bolu’da, zabıta görevlileri tarafından yakalanan dilenci Deniz T.'nin üzerinden ve elindeki poşette bulunan ekmeğin içinden toplam 400 TL çıktı. Deniz T. hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kılıçarslan Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde dilencilik yapan Deniz T.'yi görenler, durumu Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne haber verdi. Zabıta ekipleri Deniz T.'yi dilendiği sırada yakaladı. Zabıtayı fark eden Deniz T. dilenerek topladığı paranın bir kısmını yanında bulunan ekmeğin içine sgizlemeye çalıştı. Deniz T.'nin üzerinden ve ekmeğin içinden çıkan 400 TL'ye zabıta tarafından el konuldu. Deniz T. hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında işlem başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • karacayr
    15 Mart 2023 • 04:57
    karacayırda bulunan zabıta karakolunun oldugu sokakta akşama kadar cocuklar yoldan gecen herkesi çevirip para istiyorlar yolda biliyorsunuzz trafik yogunluguda var orada her zaman cocuklar hem yolun üzerinde trafigi tehlıkeye sokuyorlar hemde dileniyorlar bu her gecen gün daha da fazla cocuk sayısının artmasınada neden oluyor o civardaki evlerde oturan cocuklar bunlar zabıta karakolunuzun yanında lütfen bu konuda bir çalışma yapın ve bu durumu engelleyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.