VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZER ÖZCAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

10 Mart 2023

.......................................

Emekli bürokrat Özer Özcan CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partilinin katılımıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken Milletvekilleri bir bir adaylıklarını açıklamaya başladı. Özer Özcan da Cumhuriyet Halk Partisi’nde düzenlediği basın toplantısı ile CHP Bolu milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Toplantıya CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini resmi olarak açıklamasından hoşnut olan Özcan, “Dünyada hiçbir diktatör seçimle gitmedi, onlar seçimle gelirler fakat gideceklerini anladıkları zaman seçimle gitmezler. Demek ki diktatör olanlara, demokrasiyi özümseyememiş insanlara gitmesinin tehlikesini hissettikleri an seçime gidemiyorlar. Şimdi bu karar sevindirici bir karar. İnşallah dönülmez. İnşallah bir de parmak boyasında olduğu gibi seçimi sulandırıp hileyle kazanma yollarını denemeden, ki o da bizim güçlü mücadelemizle olacak. Bu seçimi alabilmek. Bütün derdimiz bu hiçbirimiz ihtiras içinde değiliz kendimiz için. Ama ölmeye de hazırız bu memleketimiz için.” İfadelerini kullandı.

 Bolu’nun doğa ve turizm konusunda sorunları olduğunu vurgulayan Özcan, “Bolu’muzda çevrecilik konusunda büyük sıkıntı var. Gerede’den bir kayıt geldi. Su kirlenmesi neticesinde bütün köylerde hayatın, yaşamın tehlikeye girdiğini anlattılar. Bunun dışında yine doğa konusunda Kıbrıscık’ta orman talanı… Maden yapımı, çıkması daha belli değilken ihalesi başladı. Turizm alanlarını kapışmak için 3 önceki Vali sanki, İngiliz valisiymiş gibi paftaları açtı.” Dedi.

2 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    10 Mart 2023 • 15:59
    CHP'de aday çok maşallah ama Ak Parti'nin adayı hiç yok gibi en favori adayı Hacer Çınar:))
  • Mengenli
    11 Mart 2023 • 11:49
    İçimizden birisi. Bilgi birikimi, tahsili, bürokratik tecrübesi, Halkla çok yakın ilişkileri olan, hemşehrimizi Meclisde görmek isteriz. Hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.