VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA HAFTA SONU KİLO KİLO YAĞMUR YAĞACAK

10 Mart 2023

..................................................................

Bolu Meteoroloji Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıllara göre az yağış alan Bolu için ‘kuvvetli sağanak yağış’ uyarısı yaptı. Kuvvetli yağışın metrekareye 21 ila 50 kilogram düşmesi bekleniyor.

Bolu’da mart ayının gelmesiyle birlikte artan hava sıcaklıkları bu hafta sonu düşecek. Bolu Meteoroloji Müdürlüğü tarafından hafta sonu gelecek olan kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Metrekareye 21 ila 50 kilogram düşmesi beklenen yağmur yağışına karşı meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasına dikkat çekti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yapılan son Meteorolojik değerlendirmelere göre;  11 Mart Cumartesi gününden itibaren ilimiz genelinde görülecek olan yağışların, öğle saatlerinden itibaren  yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması beklenmektedir. Kuvvetli yağışla birlikte meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.