VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZGÜRBOLU BU ÖNERİYİ ÇOK BEĞENDİ

9 Mart 2023

........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 14 Mayıs’ta gerçekleşmesi beklenen 2023 seçimleri öncesinde Bolu’dan milletvekili aday adayı olacak siyasetçilere öneride bulundu. Başkan Özcan, seçimlerde harcanacak reklam paraların deprem bölgesine gönderilmesini önerdi. Özcan, adayların reklamının belediyeye ait 56 reklam panosunda ücretsiz yapacağını söyledi. 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaklaşan seçim öncesinde aday adayları, aday olacaklar ve partilere öneride bulundu. Başkan Tanju Özcan, seçim dolayısıyla afiş, broşür ve reklam panolarına adayların harcayacağı paranın depremzedelere göndermelerini önerdi. Tanju Özcan, belediyeye ait 56 reklam panosu ve 4 adet 3D reklam panosunda ücretsiz olarak deprem bölgesine yardım gönderen adayların fotoğraflarını ve parti logolarını yayınlayacağını açıkladı. Başkan Özcan yaptığı önerinin Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini belirterek, “Hem adaylarımız o bölgedeki yaraların sarılmasına katkı sağlamış olur. Hem o insanları unutmadıklarını gösterirler” dedi.
“DİĞER SEÇİMLERDEN FARKLI GEÇMESİNİ DİLİYORUM KAMPANYANIN”
Seçim kampanyalarının önceki seçimlere göre bu seçimde farklı olmasını istediğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bütün Türkiye'ye bir çağrım olacak. Bir önerim olacak. Malum 14 Mayıs'ta seçimlerimiz var. Şimdi seçimleri geçmişte çok defa yaşadım. Hem aday olarak hem il başkanı hem ilçe başkanı olarak yaşadım. Öncelikli olarak bu seçimin diğer seçimlerden farklı geçmesini diliyorum kampanyanın. Ne açıdan diyeceksiniz? Nasıl olurdu önceden? İşte partiler araçlar giydirir bir sürü, bangır bangır müzik çalarak mahalleleri dolaşırdı bunlar. Akşama kadar. ‘Ben 15 tane giydirdim. Sen 20 tane giydirdin. 30 tane giydirdin’ arkadaşlar büyük bir deprem felaketi yaşadık. On binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Şu anda 13 milyon vatandaşımız Türkiye'de ızdırap çekiyor” ifadelerine yer verdi. 
“BANGIR BANGIR MÜZİKLERLE BU İNSANLAR ACILIYKEN DOLAŞMASINLAR”
Başkan Tanju Özcan, “Seçimler anayasamıza göre mecburen yapılacak. O yüzden ilk çağrım şu, lütfen hiçbir parti, araç giydirip bangır bangır müziklerle bu insanlar acılıyken dolaşmasınlar. Bu her şeyden önce o insanlara yapılmış bir saygısızlık olarak ben bunu kabul ederim” dedi. 
“RESMİNİ DE EKLEYEREK BİZ REKLAMINI YAPALIM”
Seçimlerde harcanan milyonlarca liranın depremzedelere gönderilmesi önerisinde bulunan Özcan, “İkincisi, aday adayları, sonra aday olacaklar ve partiler? Afiş, broşür, reklam panoları gibi çeşitli şeylerle, argümanlar için milyonlarca lira para harcayacaktır. Yani Bolu'da şöyle bir hesapladım ben. Genel seçimlerde birlikte yapılacağı için milletvekili adaylarını kastediyorum. Sadece Bolu'da bu seçim bütçeleri toplasanız 30-40 milyon lira arası para yapıyor. Diyorum ki ben bu seçim farklı olsun. Burada aday adayları, partiler, araç falan giydirmesin. O paraları depremzedelere göndersin. Kendilerini tanıtmak için pankart bastırmasınlar. Diğer argümanlara yönelmesinler. Önerim şu, deprem bölgesine bunları para olarak göndersinler. Bu harcayacaklarını para olarak deprem bölgesine göndersinler. Biz belediyemize ait 56 billboardımız var. Artı, önümüzdeki hafta çok modern olan 4 tane reklam panomuz 3D reklam panomuz gelecek. Bakın bu aday adayları ve partiler. X parti Y parti. AK Parti, CHP, İYİ Parti falan demiyorum. Örneğin, AK Parti milletvekili adayı resmini de koyarak dekontu da koyarak deprem bölgesinde bunlar Samandağ Belediyesi'ne veya AFAD'a, valiliğe bu kadar bağış yapmıştır diye biz onları gelin ücretsiz yayınlayalım. Maksat kendinize halka tanıtmaksa bunu böyle yapalım. Böylelikle çağrılar, olumlu olarak dönerse bu seçimde harcanacak milyarlarca liranın en azından bir kısmı dediğim yöntemle bölgeye ulaşırsa hem adaylarımız o bölgedeki yaraların sarılmasına katkı sağlamış olur. Hem o insanları unutmadıklarını gösterirler. Hem de dediğim gibi biz bunu Bolu'dan başlatalım. 56 reklam panomuzla ve 3D boyutlu panolarımızla bu yardımı yapacak olan adayların dekontunu da ekleyerek kendi resmini de ekleyerek biz reklamını yapalım” diye konuştu.

9 yorum yapılmış
  • Bolu14
    9 Mart 2023 • 10:20
    Adam ya
  • GerdeliMehmet
    9 Mart 2023 • 11:50
    Tanju işin gücün şovmenlik gündem yaratmak aslı görevine dön Boluya hizmet et sen Boluya yakışmıyorsun
  • Drtdivanl
    9 Mart 2023 • 12:12
    Tanju bey sende belediyenin mallarını satıp beyhude işlere hiç ettin keşke bir mūlk daha satta depremzedelere bağışla
  • Gerekten
    9 Mart 2023 • 12:38
    Bolu'da reklam panosunda olan şeyleri Türkiye izliyor zannediyor.Allah akıl vermemiş şeytanlık vermiş.Siyasi partilerin geleceğini Bolu belirliyor galiba hahahaha.La Tancu senin kafayı bir türlü yakalayamadık ne içiyorsun lütfen bizede söyle.
  • YalnzAdam
    9 Mart 2023 • 14:27
    Maşallah fikir yürütmediğin hiç bir konu bilmediğin hiç bir şey yok Atalarımız ne güzel söylemiş Boş tenekeden çok ses çıkar diye
  • Bolulu
    10 Mart 2023 • 00:03
    Belediye olarak ne verdin zart zart atmaya benzemez
  • BoluSpor14l
    10 Mart 2023 • 03:57
    Bolu Suyu ucuzmu kullanıyor Pahalımı Kullanıyor ByBaşkan Önce Onu Anlat
  • Ali
    10 Mart 2023 • 13:10
    Tanju diye yazılır, adam diye okunur. Yürü be başkan.
  • Bolulu
    10 Mart 2023 • 15:32
    Seçimde 1 TL olacak 20 tlye çıkmasa bari emlak vergisine yüzde yuzelli zam gelmiş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.