VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI....

9 Mart 2023

............................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceği konusunda net konuştu. Özcan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

“CHP’DEN DE ATSALAR, BEN YİNE MİLLET İTTİFAKI ADAYINA OYUMU VERECEĞİM”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan, “Millet ittifakının ortak adayından yana olur. Ben Cumhuriyet Halk Partisiyle şu an hukuki bağım tekrar kurulmuş değil ama bu sadece hukuken verilmiş bir karar. Şu anda ben partinin önemli yöneticileriyle, süreçle ilgili konuşuyorum. O sadece süresi tamamlanması gereken belki de bir sürpriz olur, seçimden önce bu süreyi durduruyoruz da diyebilirler. Çok önemli değil benim partimde gidip delege seçimlerinde oy kullanamamaktan başka bir yaptırımı yok bunun. Dolayısıyla 13 Haziran’da zaten benim doğal olarak sürem doluyor. Ben sadece arayıp partiyi 12 Haziran’da, “ben Tanju geliyorum” demek düşüyor bana ama tercihim net. Beni bundan sonra CHP’den de atsalar, ben yine Millet ittifakı adayına oyumu vereceğim” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • YunusYlmaz
    9 Mart 2023 • 12:14
    Kim inanır Kadir İnanır.Kendisini kapı önūne koyan başkanı hayatta desteklemez
  • Gerek
    9 Mart 2023 • 12:44
    Yahu arkadaş daha geçen günlere kadar sen Kılıçdaroğlu için sen çekil ben aday olayım defter dürüvereyim demedin mi.Sen Kılıçdaroğlu nu küçümsemedin mi.Şimdi bu kıvırdaklık neyin nesi.Zaten senin yüzünden CHP yeteri kadar oy kaybetti ediyorda.Sen sosyal medyanın komik ve şımarık maskodu olmaya devam et bence.Meral Akşener e bile yalvardın be.İşin gücün fır fır.
  • Adalet
    9 Mart 2023 • 12:52
    Bunlara Allah fırsat vermesin.Bu ülkeyi 1960 dan beri ne hale getirdiniz Ağa babalarınızla Tanju Özcan yapıyor görürsünüz yıl Türk milleti ve devletinin Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN kazanacak ama
  • krzkan
    9 Mart 2023 • 13:56
    Sayın başkan seni yürek ten kutluyorum herzaman fikirlerini benimsedim yanlızdeyilsin sonuna kadar seninleyim selam olsun Tanju başkan
  • Yalnzadam
    9 Mart 2023 • 14:31
    GİDECEK YER BULAMADIN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.