VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA UYUŞTURUCU OPERASYON

2 Mart 2023

............................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Bolu’da ve Düzce’de 10 şahsa yönelik yaptığı operasyonlarda 7 kişi uyuşturucu madde kullanımı suçundan işlem görürken 2 şüpheli ise uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemek için Bolu ve Düzce’de çalışma başlattı. Ekipler tarafından, Bolu şehir merkezinde ve Düzce ilinde toplam 10 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı.  Yapılan çalışma kapsamında farklı zamanlarda 7 şüpheli,  8,85 gram esrar, 1,10 gram metamfetamin, 5 adet cam aparat (payp tüpü) ile yakalandı. Ekipler tarafından 7 şahsa uyuşturucu madde kullanımı suçundan işlem yapıldı. Öte yandan Bolu şehir merkezinde bir şahsın evinde yapılan aramalar sonucunda 2,54 gram gelen hint keneviri tohumu, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan pet şişe düzeneği, 1 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı(grinden), 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 
Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan U.E ve T.B.H ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.