VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

28 Şubat 2023

..........................................................................

Kısa süre önce Veysel Türker’in başkanlığına atandığı ve yönetimi yenilenen Gerede Ülkü Ocakları, uyuşturucuyla mücadeleye daha fazla mesai harcayacaklarını beyan eden bir açıklama yayınladı. Açıklamada; “Uyuşturucuya kurban verilen her genç kaybedilmiş bir vatandır. Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin” ifadeleri dikkat çekti.  

Gerede Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Türker, şu açıklamayı yaptı; “Son yıllarda uyuşturucu kullanımı özellikle genç nüfusta hızlı bir şekilde artmaktadır. Uyuşturucu bağımlılığının kullanım yaşı çocuk diyebileceğimiz yaşlara kadar düşmüştür. Gün geçtikçe de kullanım oranı sürekli yükselmektedir. Bu durum karşısında bizler genç kardeşlerimizin her geçen gün artarak bu illete bağımlı olmasından endişe etmekteyiz. Ayni zaman da uyuşturucu illetinin ilçemizde de ciddi boyutlarda sosyal problemler ve güvenlik sorunları doğurduğunu görüyoruz. Bu sebepten uyuşturucuyla mücadele sadece güvenlik güçlerine ve kamuya değil sivil topluma ve bütün toplumsal kesimlere büyük görevler düştüğüne inanıyoruz. Bizler Gerede Ülkü Ocakları olarak özellikle genç evlatlara sahip olan ailelere buradan seslenmek istiyoruz; ‘çocuklarımıza sahip çıkalım, onları başı boş bırakmayalım, onlara daha fazla ilgi gösterip daha fazla vakit ayıralım.’

Bu ülkenin geleceğinin gençlere bağlı olduğunu hatırlatarak şunları söylemek istiyoruz; ‘Eğer bizler bu gençleri uyuşturucuya mahkum edersek bu ülkenin geleceğini de yok etmiş oluruz. Siz değerli ailelere ve genç kardeşlerime son olarak su sözlerim ile kelimelerimi bitiriyorum.

Uyuşturucuya kurban verilen her genç kaybedilmiş bir vatandır. Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin…”

1 yorum yapılmış
  • Geredeli
    28 Şubat 2023 • 10:38
    Teşekkürler Veysel Başkan Allah hizmetlerini daim eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.