POLİSLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE...

.................

POLİSLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Kahramanmaraş’ta meydana gelen peş peşe depremler sonrasında Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı farklı birimlerden 60 kişilik polis ekibi Osmaniye’de asayişin sağlanmasına yardım etmek için yola çıktı. Geçtiğimiz günlerde de çok sayıda polis ve bekçi bölgede görevlendirilmişti.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde yıkıcı etkiye neden oldu depremlerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personeller çalışmalara katılmak için ilk günden itibaren görevlendirildi. Depremin ilk günlerinde arama kurtarma ve güvenliği sağlanması için giden ekipler yaraların sarılmasında büyük çaba gösterdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ SADETTİN AKSOY UĞURLADI

Enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği 10 ilde en önemli konulardan birisi olan asayişin sağlanmasında da Bolu polisine önemli görev verildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı farklı birimlerden oluşturulan 60 kişilik polis ekibi Osmaniye’de asayişin sağlanması konusunda takviye ekip olarak yola çıktı. Görevli polisleri İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy sabah saatlerinde uğurladı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.