VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN SAİT HOCA YORUMU...

25 Şubat 2023

........................................................

Spor Toto 1.Lig takımlarından Boluspor’u çalıştıran Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın istifasının ardından Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Yanında ve arkasında olduğumuzu tekrar tekrar belirttik. Ama nedense herhalde hocanın kafası karıştı” dedi.

Ligin 23. haftasında 34 puanla 9. sırada bulunan Lig takımlarından Boluspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, kırmızı-beyazlı takıma istifasını sundu. Görevinden istifa eden Karafırtınalar’ın yeni adresi Bucaspor 1928 oldu. Boluspor Başkanı Savaş Abak, Sait Karafırtınalar’a anlaştığı Bucaspor’la başarılar diledi.

“İLK YARIYI İSTEDİĞİMİZ PUANLARLA KAPATTIK”

Boluspor’un genel durumunu değerlendiren Başkan Savaş Abak, “Geçen hafta bildiğiniz gibi Sait Hoca'yla anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yani 22 maçta 34 puan ortalamaya bakarsak 1.55 gibi bir ortalama yapıyor. İlk yarıyı istediğimiz puanlarla kapattık. Otuz puanla Manisa maçına iyi bir başlangıç yaptık. Ama daha sonra Gençlerbirliği'ne gittik. Beklemediğimiz mağlubiyet. Altınordu'ya gittik. Beklemediğimiz 90+4’te bir penaltı berabere bitti. Buradan Pendik maçı, Pendik'ten de çok umutluyduk ama yine olmadı. Son 3 maçta 1 puan toplamış olduk. Şu anda puanımız 34, 22 hafta geçti. Tabii depremden ötürü Malatyaspor ve Adanaspor ligden çekildi. Yani 22 maç değil, 24 maç hesaplarsak 24 maçta şu anda Boluspor Kulübünün 40 puanı var” dedi.

 

“GİTMEK İSTEYENE DUR DEMEK DE 57 YILLIK BOLUSPOR CAMİASINA YAKIŞMAZ”

Sait Karafırtınalar’ın Bucaspor’la anlaştığını duyduğunu söyleyen Abak, “Sizlerin de bildiği gibi bu sene çok emek verdik. Çok da burada uğraşıyoruz. Yani hiç yoktan bir play-off oynamak oradan da belki başka hikayeleri bir yelken açmak. Sait Hoca'ya gelecek olursak tabii inandığımız, güvendiğimiz Bolu şehrinde bildiği bir hoca. Yani Pendik maçından sonra da ben oturmuştum. Hocaya yola beraber çıktığımızı, yolu beraber tamamlayacağımızı söyledik. Yanında ve arkasında olduğumuzu tekrar tekrar belirttik. Ama hoca, nedense herhalde kafası karıştı hocanın. Çünkü geçen hafta pazartesi günü tekrar hocayla görüştük. Yine böyle bir konu yoktu. Ama ben pazartesi günü İzmir'den bir arkadaşla menajerden bana telefon geldi. Bir altyapı takımıyla anlaştığını duydum ve bunu da hocaya sordum. Hoca da tabii öyle bir şey olmadığını söyledi ama salı günü yanıma geldiğinde yani enerjisinin olmadığını, takıma katkı veremeyeceğini söyledi. Bunu söyledikten sonra da yani gitmek isteyene dur demek de 57 yıllık Boluspor camiasına yakışmaz” ifadelerini kullandı.

“TEKNİK DİREKTÖRLÜK HAYATINDA BİR ALT LİGDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Abak son olarak şunları söyledi; “Burada tabii hocanın kendi kararıdır. Tabii arzu, istek ve enerji olmadığı zaman bu takım da bizim istediğimiz seviyeye gelme şansımız yok. Boluspor büyük bir camia, gitmek isteyen her zaman gidebilir. Sait Hoca'ya da bundan sonraki ne diyeyim? Teknik direktörlük hayatında bir alt ligde başarılar diliyorum.”

6 yorum yapılmış
  • Bolulu
    25 Şubat 2023 • 10:55
    Hocanın, yıllardan beri, memleketi ege bölgesi takımlarına karşı ilgi ve sempatisi var. Bolusporun ege takımlarına karşı aldığı sonuçlardan belli oluyor. Kendisine saygı duyuyor ve başarılar diliyoruz.
  • HasanK
    25 Şubat 2023 • 13:52
    Kapasitesiz bu adamdı, gitti, zaten başarısız sonuçlar alıyordu. Yerine niye bundan daha yetersiz birini buldun.
  • ibrahim
    25 Şubat 2023 • 16:44
    takımı playoff sokamayacagını anladı kactı . hangı takımda basarılı oldukı sezon bası takımı kendi kurdu özellıkle izmir takımlarına puan verdırdı dursaydı göztepeyede yenılırdık. ben isterdim sinan kaloglunu gelmesini
  • Ahmet
    26 Şubat 2023 • 03:28
    Bu gidişle Sait hoca da Boluspor'a bir alt ligde başarılar dileyecek Savaş başkan. Ligin en kötü kadrosuna sahip takımı ve en kötü oyununun oynayan kulübüyüz.
  • KarabasMarkisi
    26 Şubat 2023 • 21:31
    Yani Sait hoca gitti de....yerine getire getire? Boluspor tam gaz aşağı gider.
  • Yarenler
    27 Şubat 2023 • 01:44
    Boluspor birkaç zengin gibi görünenlerin oyuncağı oldu.Varsa yoksa para dertleri.Antrönerler bişle bunları ciddiye almıyor artık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.