VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOCASINI ÖLDÜRÜP CESEDİN BAŞINDA ET PİŞİRMİŞ

22 Şubat 2023

....................

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Hacılar Köyünde, kocası 62 yaşındaki Metin Özalp’i, kafasına odunla vurarak öldüren 60 yaşındaki Mürüvet Özalp’in, duruşmasına devam edildi. Katil zanlısı kadının öz oğlu annesinden şikayetçi olmadı. Mahkeme keşif kararı vererek, Askerlik Şube hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Hacılar Köyünde 28 Aralık 2021 tarihinde, kocası Metin Özalp'i (62), kafasına odunla vurarak öldüren ve ardından cesedi sabaha kadar evin önünde beklettikten sonra cesedi sardığı çadırla birlikte el arabasıyla taşıyarak dereye atan 3'ü üvey, 1'i öz 4 çocuk annesi Mürüvet Özalap, "Eşi kasten öldürmek" suçlamasıyla, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanmasına devam edildi.

Kocası Metin Özalp'in 25 yıldır evliliği boyunca kendisine şiddet uyguladığını belirterek, "Kocam bana 25 yıldır gün yüzü göstermedi. Sürekli dayak yiyordum. Kedi gibi çocuklarımı kucağımda taşıdım. Birde beni aldattığını öğrendim. Olay günü beni sopayla dövdü. Beni bırakıp başka bir kadınla evleneceğini söyledi. Beni hayvanı döver gibi dövdü. Hatta sedirin altından tabanca çıkartıp, ölümle tehdit etti. Bir anda panikle elime geçirdiğim sopa ve odunla boğazına, kafasına defalarca vurdum. Ama kendimde değildim. Böyle olacağını bilsem bunu yapmazdım. Ayağa kalkmak istedi yine vurdum. Kanlar içerisinde kaldı, nefesi kesildi. Pişmanlık duyarak cesedin başında saatlerce ağladım. Cesedi de çadıra sarıp evin önüne bıraktım. Cesedi yaklaşık 10 saat evin kapısının önünde kaldı. Sabaha kalktım kendime çay demleyip, sıcak bir bardak çay içtikten sonra, çadıra sarılı cesedini el arabasına koyarak evin ilerisinde bulunan dereye attım. Olayda kullandığım sopa ile odunu da sobaya atıp yaktım. Sonrada evde temizlik yaptım ve kanları temizledim. Böyle olmasaydı iyi olurdu ama çaresiz kaldım. Çok pişmanım" dedi.

ÜVEY ANNEM BABAMIN CESİDİNİN BAŞINDA ET PİŞİRİP YEMİŞ

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve mahkeme heyeti ile duruşmayı takip edenleri şok eden bir gelişmede Mürüvet Özalp'in üvey kızı maktulün öz kızı Yurdagül Yılmaz'dan geldi. Basanın kasıtlı olarak üvey annesi tarafından hunlarca öldürüldüğünü iddia ederek, "Bu kadın babamı öldürüp cesedinin başında et pişirip yiyen bir kadındır. Bakın kendisi de babamın cesedinin başında bir bardak sıcak çay içtiğini söyledi. Babam öldürülmeden yaklaşık 3 ay önce, üvey annenim bir hayvanı gözünü kırpmadan öldürdüğünü ve insanı bile çiğ çiğ yiyeceğini söylemişti. Babam üvey annemi asla dövmemiştir" diyerek şikayetçi olduğunu söylemişti.

BABAM MİRAS İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Maktul Metin Özalp'in öz oğlu Celal Özalp'de, üvey annesinin, babasını miras yüzünden öldürdüğünü iddia ederek, "Bu kadın zor bir insan, babam sürekli olarak kendisine bir şeyler anlatmak istedi ama o ise anlamamak için direndi. Ekmeğini suyunu verdi. Şimdi kalkmış babama iftira atıyor. Kendisinin öz oğlu nişanladığı için babamdan ev, araba ve altın bilezik istemeye başladı. Babam da vermeyince onu hunharca öldürdü. Babamın hiçbir zaman tabancasıda olmamıştır. Cinayeti örtbas etmek için yalanlar söylüyor. Babamın hiçbir kadınla ilişkisi olmamıştır. Bu korkunç cinayeti miras için yapmıştır" ifadesini kullanmıştı.

ANNESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ikinci davada, sanığın öz oğlu ile 3 üvey çocukları hazır bulundular. Koca katili Mürüvet Özalp'in öz oğlu İbrahim Özalp, annesinden davacı şikayetçi olmadığını belirtirken, üvey çocukları Yurdagül, Hanife ve Celal Özalp, davacı ve şikayetçi olduklarını söylediler.

Haber: Kasım Şahin - Sabah Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    23 Şubat 2023 • 14:22
    İnsanların özel yaşamlarını cinnet hallerini yazmak ya da program yapmak basın özgürlüğü değildir Kendi başınıza gelenleri yada yakın çevrelerinizin de olaylarını anlatın o zaman Sistemin kölesi olmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.