VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VE DÜZCE YARALARI SARMAK İÇİN KENETLENDİ

19 Şubat 2023

.....................................................

Boluspor ve Düzce Cam Düzcespor arasında depremzede ailelere yardım için özel maç düzenlendi. Maçta 4 bin bilet satılırken toplanan 250 bin 908 lira AFAD’a bağışlandı.

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin ardından futbol camiasının depremzedeler için yardımları devam ediyor. TFF 2. Lig takımlarından Düzcespor ve TFF 1. Lig takımlarından Boluspor bütün gelirinin depremzedelere bağışlanacağı bir hazırlık maçı düzenledi.  Boluspor ve Düzcespor karşılaşması Bolu Atatürk Stadyumu’nda meydana geldi. Düzenlenen özel maçta Boluspor, Düzecespor’u 1-0 mağlup etti. İki komşu şehrin takımlarının düzenlediği özel maçta 4 bin bilet satılırken 250 bin 908 lira gelir elde edildi. Toplanan maç gelirleri AFAD’a bağışlandı.

“Böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz”

Düzce’den Bolu’ya gelen Murat Doğan Bostan, “Ülkemizde yaşanan elzem bir doğal afette, hiçbir insana zarar gelmesini istemezdik. Maalesef, bir sürü can kaybının olduğu, bir sürü vatandaşımızın maddi anlamda evlerinin binalarının yıkıldığı bir ortamda, böyle güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Düzce ve Bolu şehrinin birleşerek aldığı ortak karar neticesinde böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Elimizden bu geldiği için, bu kadar mücadele edebiliyoruz. Bugün buraya dostluğun, kardeşliğin, birliğin önemini vurgulamak için geldik. Türkiye tek yürek diyoruz. İnşallah tez zamanda yaralar iyileşir” dedi.

“Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın”

Düzcespor taraftarı Aytekin Acar, “Çorbada tuzumuz olsun diye geldik. Düzcespor, Boluspor isimlerin çok önemi yok. Bolu da Düzce de depremi yaşayan iller. Oradaki kardeşlerimizin acısını bu şekilde paylaşmak istedik. Skorun hiç önemi yok. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Normal şartlarda Düzcespor ile Boluspor arasında ufakta olsa bir rekabet vardı. İnşallah bu da bir dostluğa vesile olur” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.