VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYŞE NAZ'IN DUYGULANDIRAN NOTU...

13 Şubat 2023

..............................................................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü personelinin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına minik Ayşe Naz, oyuncaklarıyla destek verdi. Oyuncaklarını depremzedeler için gönderen Ayşe Naz, yardım kolisine bıraktığı not ile de herkesi duygulandırdı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen Hatay ve Malatya'ya yardım malzemesi göndermek için Bolu Valiliği ve AFAD koordinesinde çalışma başlatmıştı. Emniyet personelinden gelen gıda, ısıtıcı, hijyen malzemesi, giyim, battaniye vb. gibi ürünler özenle kolilere konularak, yardım tırlarına yüklendi.

Ayrıca Bolu Ticaret ve Sanayi Odası koordinesinde iş adamlarının desteğiyle yaptırılan 4 yaşam konteyneri de, İl Emniyet Müdürlüğünün yardım tırlarına yüklenerek depremde zarar gören Malatya ve Hatay'a uğurlandı.

"SİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Polis memurunun 9 yaşındaki kızı Ayşe Naz da, evinde bulunan oyuncaklarını yardım kolilerinin içine koydu. Deprem bölgesinde bulunan yaşıtları için not yerleştiren küçük kız, duyarlı davranışıyla herkesi duygulandırdı. Minik Ayşe Naz'ın notunda, "Merhaba benim adım Ayşe Naz. 9 yaşındayım. Deprem yüzünden sizin adınıza çok üzgünüm. İnşallah daha iyi olursunuz. Her gün sizin için dua okuyorum. İnşallah dualarım gerçekleşir. Ben ve ailem elimizden gelene kadar size yardım etmeye çalışıyoruz. Sizi çok seviyoruz" ifadeleri yer aldı.

  • AYŞE NAZ'IN DUYGULANDIRAN NOTU...
  • AYŞE NAZ'IN DUYGULANDIRAN NOTU...
  • AYŞE NAZ'IN DUYGULANDIRAN NOTU...
  • AYŞE NAZ'IN DUYGULANDIRAN NOTU...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.