VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜLTÜR BAKANLIĞI 35 İLDE PERSONEL ALACAK

10 Şubat 2023

......................

İş arayan insanlar için devlet kurumlarının personel alımları devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilanı 6 Şubat tarihinde sona ermesi gerekiyordu ancak yaşanan büyük depremler sonrasında başvuru süresinin uzatılmasına karar verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı kadrolarına 171 kişi lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak iller arasında Bolu da bulunuyor. Personeller 35 farklı şehir için alınacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Alım yapılacak şehirler Ankara, İstanbul, İzmir, Afyonkarahisar, Batman, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Denizli, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, Kars, Kayseri, Konya, Kütahya, Muğla, Samsun, Sivas, Şırnak, Van, Ağrı, Antalya, Çanakkale, Edirne, Uşak, Bursa, Erzurum, Kastamonu, Mersin, Tokat, Yozgat, Zonguldak ve Adana olarak açıklandı.

İŞTE ŞARTLAR

Lise mezunu personellerden 43 güvenlik görevlisi alınacak, 2 kadın ve 41 erkek alımı yapılacak. 5 şoför, 83 temizlik personelinin de 16'sı kadın, 67'si erkek olarak alım yapılacak. Ön lisans mezunu 19 büro personeli, 11 güvenlik görevlisi 8 erkek ve 3 kadın olacak şekilde alınacak. 10 tane de lisans mezunu büro personeli alımı yapılacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.