VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAKİ ŞATOLAR İÇİN SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

10 Şubat 2023

..................................................................

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerle sarsılırken, Türk halkı depremzedelere yardım etmek için adeta kenetlendi. Depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için sosyal medyada örgütlenen çok sayıda kişi Mudurnu'da bulunan ve Araplar için yapılan Burj El Babas adlı tesisin depremden etkilenen vatandaşlara tahsis edilmesi için paylaşım yapmaya başladı.

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerle sarsılırken, Türk halkı depremzedelere yardım etmek için adeta kenetlendi. Depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için sosyal medyada örgütlenen çok sayıda kişi Mudurnu'da bulunan ve Araplar için yapılan  Burj El Babas adlı tesisin depremden etkilenen vatandaşlara tahsis edilmesi için paylaşım yapmaya başladı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yıktığı 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken tüm ülke depremzedelere yardım etmek için kenetlenmiş durumda. 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden sağ kurtulan depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için  devlet kurumları, özel işletmeler ve vatandaşlar adeta seferber oldu.  Bazı vatandaşlar şato şeklindeki mimarisi ile bir dönem ülke gündeminden düşmeyen Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki Burj El Babas adlı tesisin tamamlanarak depremzedelere tahsis edilmesini istedi. Sosyal medyada çok sayıda kişinin, zengin Araplar için yapılan ve şirketin iflasını açıklamasıyla inşaatı yarım kalan Burj El Babas'ın fotoğrafını ‘Bolu şato evler depremzedeler için onarılsın, kullanılsın’ başlığıyla paylaştığı görüldü. 

Mudurnu'da 750 bin metrekare arazi üzerinde 200 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Burj Al Babas adlı projede 732 villa, AVM, otel ve iki kongre merkezi yer alıyor. 

2018 yılında İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurarak konkordato talebinde bulunan Sarot Group bünyesindeki Burj Al Babas Termal Turizm Pazarlama İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'ne, komiser heyetinin gönderdiği raporu dikkate alan mahkeme heyeti, konkordatonun başarıya ulaşma şansı olmadığını belirterek iflas kararı vermişti.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.