BOLULU ANNE KIZ DEPREMDE CAN VERDİ

....................

BOLULU ANNE KIZ DEPREMDE CAN VERDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen depremde enkaz altında kalan Gülten Güven ve kızı Asya Güven hayatını kaybetti. Aslen Bolu Mudurnulu olan anne ve kızının cenazeleri Perşembe günü ilçede kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 Kahramanmaraş merkezde meydana gelen, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6’lık depremde enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıkımın etkili olduğu 10 ilden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesinde ekipler enkaz altında kalan Gülten Güven ve kızı Asya Güven’in cansız bedenlerine ulaştı. Hayatlarını kaybeden anne ve kızın aslen Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Dolayüz köyünden oldukları öğrenildi.

MUDURNU’DA DEFNEDİLECEKLER 

Anne kızın cenazeleri Perşembe günü öğle namazına müteakiben Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Dolayüz Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Haber: Zeynep Algan - Hedef Gazetesi

2 yorum yapılmış

  • DErdoan (3 yıl önce)
    Allah rahmetlerini bol etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Depremler gece uykuda oluyor genellikle Türkiye'de binalarda yatak odalarına çelik kafes uygulaması zorunlu kılınsın su ve elektrik donanımlı hayatta kalmak şansı vereblir
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.