VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

6 Şubat 2023

........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, depremzedeler için hazırlanan 5 tır yardım malzemesi ile birlikte felaketin yaşandığı bölgeye gitmek için yola çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki deprem büyük yıkıma yol açtı. Çevre illerin etkilendiği depremde bir çok ilde yüzlerce bina yıkıldı. Arama kurtarma ekipleri enkazlarda çalışmalarına devam ederken Türkiye’nin dört bir yanından depremzedeler için yardımlar bölgeye gönderilmeye başlandı. Bolu Belediyesi de depremden etkilenen vatandaşlar için bölgeye 5 tır dolusu yardım malzemesi gönderdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da depremzedeler için bölgeye gönderilen 5 tır dolusu yardım malzemesi ile birlikte yola çıktı. Başkan Özcan’da depremin vurduğu bölgede yetkililere destek olmak için yıkımın yaşandığı kentlerde olacak.

3 yorum yapılmış
  • Vatandas
    7 Şubat 2023 • 09:47
    Biz vatandaşlar başkanımızla Bolulu olarak gurur duyuyoruz.Ak partinin sözcüsü Ömer Çelik Cumhur ittifakı olarak deprem bölgesindeyiz diyerek siyasi şov yapmıştır.Belediyelerin yaptıkları yardımları yok sayan siyaset yapan trolleri kınıyorum.
  • Rdvan
    7 Şubat 2023 • 02:46
    Gider gitmez hükümete veryansın etmiş.Yardıma değil provokatif eyleme gitmiş.Böyle bir günde de şov peşinde.Bolu'lu olmaktan utandım.
  • Realist
    8 Şubat 2023 • 03:20
    Vatandaş nicliye cevap: Senin gurur duyduğun Tanju, geçen yıl Bolumuzu etkisi altına alan ve yoğun yağan iki kürek karı, buzlu yolları temizleyemedi, işi gücü şov yapmak, bol bol çene yapmak. Sen kime ne anlatıyorsun ki.!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.