VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’Lİ KURT: İKTİDARIN GİTMESİNE ÇOK AZ KALDI

5 Şubat 2023

..................................

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Bolu’nun Mengen ilçesine giderek ilçe belediye başkanı Turhan Bulut ve parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Kurt, CHP Bolu il yöneticileri ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri tek tek ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Mengen’de temaslarda bulundu. Ahmet Kurt ilk olarak Mengen Belediye Başkanı CHP’li Turhan Bulut’u makamında ziyaret etti. Seçim çalışmaları için ilçeleri ziyaret ettiğini belirten Kurt, “14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler Türkiye için çok kritik. Bu iktidarın artık gitme vakti. Bunun için hep birlikte seçim gününe kadar el ele verip birlikte çalışmalıyız. Hem sosyal hem ekonomik anlamda ülkeyi çıkmaza sürükleyen AK Parti iktidarının sona ermesine az bir zaman kaldı. CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sabahın erken saatlerinden itibaren gecenin geç saatlerine kadar bu ülke için, bu ülkenin vatandaşları için mücadele ediyor. Ülkeyi karış karış geziyor. Bizlerde onun bu yoğun temposuna ayak uydurup usanmadan, yorulmadan çalışmalıyız” dedi.

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’da Ahmet Kurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Mengen ilçe devlet hastanesinin Gerede’ye bağlanmasına yönelik tepkisini dile getiren Bulut, “AK Perti iktidarı Mengen ilçesini daha da küçültmenin derdinde. İlçede bulunan cezaevini kimseye sormadan bir gecede kapatıp Gerede’ye taşıdılar. Adliyeyi kapatmak istediler. Şimdi de Mengen Devlet Hastanesini Gerede’ye bağladılar. Çünkü Gerede ilçesi AK Parti iktidarı için oy deposu, Her şeyi oraya aktarıyorlar. Tüm bunları yaparken belediye başkanlığına hiç bir şey söylemiyorlar. Tüm bu yaptıklarının sona ermesine az bir zaman kaldı.” diye konuştu.

CHP’li Kurt, Başkan Bulut’un ziyaretinin ardından Mengen CHP İlçe Başkanı Şenol Ersoy’u ziyaret etti. İlçe yöneticileriyle bir araya gelen Kurt, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kurt, daha sonra ilçeye gelen CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir ile Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve partililerle birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti.

  • CHP’Lİ KURT: İKTİDARIN GİTMESİNE ÇOK AZ KALDI
  • CHP’Lİ KURT: İKTİDARIN GİTMESİNE ÇOK AZ KALDI
  • CHP’Lİ KURT: İKTİDARIN GİTMESİNE ÇOK AZ KALDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.