VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI

5 Şubat 2023

......................................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezin başlattığı ‘Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun’ programı kapsamında Mudurnu'da vatandaşlarla bir aray geldi. Mudurnu’da geleneksel ahilik duasına katılan MHP’li heyet duanın ardından Mudurnu esnafıyla bir araya gelerek dertlerini dinledi. 

MHP İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Genel Merkez MYK Üyeleri Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener ve çok sayıda partili katıldı. Mudurnu ziyaretinde MHP'li heyet ilk olarak Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından geleneksel Ahilik esnaf duasına katılan MHP’li siyasetçiler esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Mudurnu’da çok güzel karşılandıklarını belirten MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Bugün Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener’le birlikte Mudurnulu hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek istek ve taleplerini aldık. Burada gördüğümüz yakın ilgi ve alakadan dolayı son derece mutluyuz. Başta Mudurnulu hemşerilerimiz olmak üzere Sayın Milletvekilimize ve MYK üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

  • MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI
  • MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI
  • MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI
  • MHP'DEN MUDURNU ÇIKARMASI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.