VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’Lİ KURT’TAN İKTİDARA NAZIM HİKMET’Lİ GÖNDERME

1 Şubat 2023

......................................

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, Halkevi’nin yeni başkanı Ramazan Kaman’ı ziyaret etti. CHP’li Kurt, Nazım Hikmet’in sözlerini hatırlatarak genel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

CHP Bolu milletvekili aday adayı Ahmet Kurt, seçim çalışmaları kapsamında kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Bolu’da millet ittifakı ortağı siyasi partilerin temsilcilerini ziyaret eden Kurt, sivil toplum kuruluşlarını da tek tek ziyaret ediyor. CHP’li Kurt, geçtiğimiz ay yapılan kongrede Halkevi’nin yeni başkanı seçilen Ramazan Kaman’ı ziyaret etti. Kaman’a çiçek hediye eden Kurt, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Mayıs ayında yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Kurt, “Bu seçimler Türkiye için hepimiz için çok önemli. Önümüzde kritik bir seçim var ve hepimiz birlik içerisinde bu seçimlerde çalışmalıyız. Nazım Hikmet’in dediği gibi ‘Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar. Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır. Safları sıklaştırın çocuklar, Bu kavga faşizme karşı, Bu kavga hürriyet kavgasıydı.’ Bu iktidar ülkeyi yoksulluğa, sefalete sürükledi. İşsizlik rakamları her geçen gün artarken bizim aziz milletimiz enflasyonun altında eziliyor. Açlığa mahkum edilmiş, yıllarca emek vermiş çalışmış bir emekli, aldığı maaşla günümüz şartlarında sadece ev kirasını bile ödeyemez duruma geldi. Bu iktidarın değişmesine ve ülkeye refahın gelmesine çok az kaldı. Bu süreçte hepimiz sahada birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeliyiz. Daha güzel günlere daha yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için millet ittifakı bu seçimden zaferle çıkacak. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi seçim akşamı o telefonlarınız çaldığında “Ben Bay Kemal geliyorum” sözlerini duyacaksınız” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • HakHukuk
    1 Şubat 2023 • 12:05
    Allah bunların şerrinden hakiki.muminleri ve Türk milletini Korusun, Akıllara Tanju Özcan in milletvekili iken kepçeye çıktığı geldi, milletvekili olacağım diye yapmadığı şey atmadığı takla kalmadı sonra milletvekili iken istifa edip Belediye başkanlığına aday oldu CHP den başkası aday olsaydı alamazdi Tanju Özcana Halk bir umut diye oy verdi millet daima 18 yaşındadır Tanju Özcan belediyeyi ne hale getirdi kimin nerede olduğu belli değil hizmet sıfır
  • Ali
    2 Şubat 2023 • 05:23
    HakHukuk sen bu troller için kaç para aldı onu söyle. Tanju başkan Bolu için bir nimettir.
  • Biri
    2 Şubat 2023 • 05:48
    Böyle gaza gelip seçim akşamı cinnet getiriyorlar. Bu kaçıncı...
  • Emekli
    3 Şubat 2023 • 10:10
    Bu kim yahu tanıyan varmı.Birisi buna desin hayal aleminden çıksın yoksa sonunda çok hüsrana uğrayacak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.