BOLU VALİLİĞİ'NDEN KAR YAĞIŞI UYARISI!

...........................................................................................

BOLU VALİLİĞİ'NDEN KAR YAĞIŞI UYARISI!
Paylaş
A-A+ Paylaş

 Bolu’da 2 gün boyunca kuvvetli şekilde yağması beklenen kar yağışına karşı Bolu Valiliği uyardı.

Bolu’da yaklaşık 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 15 santimetreye çıktı.Şehir merkezinde ise dün gece saatlerinden sabah saatlerine kadar etkili olan kar nedeniyle oluşan beyaz örtü, gün içerisinde güneşin çıkmasıyla birlikte eridi. Bu gece ve yarın etkili olması beklenen kuvvetli kar yağışı ile ilgili Bolu Valiliği uyarıda bulundu. 

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimizde bugün akşam saatlerinde başlayacak olan kar yağışının gece ve yarın aralıklarla yer yer kuvvetli kar yağışına dönmesi beklendiğinden; ulaşımda aksamalar, buzlanma/don vb olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemle rica olunur.”

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.