VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAN DOSTLAR JANDARMAYA EŞLİK ETTİ

28 Ocak 2023

..............................................................

Bolu’da jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlere sokak köpekleri de eşlik etti.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mengen ilçesi yolu Yuva köyü yol ayrımında sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimler sırasında, çeşitli sebeplerden bölgeye bırakılan sokak köpekleri de jandarma ekiplerine eşlik etti. Jandarma personeli de kendilerine eşlik eden köpeklere, başlarını okşayarak karşılık verdi. Ekipler yanlarında bulunan yiyeceklerden de köpeklere vermeyi ihmal etmedi. Öte yandan, trafik akışında oluşabilecek olumsuz bir duruma karşı ise köpekleri yol kenarındaki güvenli bir alana çekildi. Jandarma personelinin, trafik denetimi sırasında yanlarına gelen ve kendilerine eşlik eden iki sokak köpeğini sevdiği anlar, yürekleri ısıttı.

2 yorum yapılmış
  • Yuh
    28 Ocak 2023 • 22:13
    Başıboş kopekler yüzünden bir evladımız daha aracın altında kalarak hayatını kaybetti. El insaf bu haberleri yazarken hiç mi utanmıyorsunuz? Ya sizin evladınız köpekler tarafından parçalanıp öldürülse?
  • Kzkl
    31 Ocak 2023 • 03:50
    Başıboş köpekler sadece bu yıl otuzdan fazla insanımızı öldürdüler. Çoğu çocuk. Daha dün Van'da bir çocuğu öldürdüler. Sokaklarda başıboş köpek dilendiren mamacılardan mısınız? Söyleyin de bilelim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.